• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Vesel božič in srečno 2013

Življenjska sreča je sestavljena iz trenutkov,
majhnih, hitro pozabljenih dobrotljivosti,
kot so nasmeh, prijazen pogled ali iskren poklon.
(S. T. Coleridge)

Želimo vam srečen božič in zdravo ter uspešno novo leto!

Novo leto
Tudi leto 2012 smo pripeljali do konca. Bilo je uspešno in aktivno kot vsa leta do sedaj. Naše društvo še naprej stremi k temu, da vsem prebivalcem Breginjskega kota nudi možnosti za športno udejstvovanje in sodelovanje na različnih športnih prireditvah. Poleg nekaterih že dobro utečenih dogodkov, ki so vsa leta delovanja društva potekala pod našim okriljem, smo letos dodali še nekaj novih aktivnosti. Povečali smo število organiziranih ogledov športnih dogodkov, prvič priredili turnirja v namiznem tenisu in pokru ter med drugim  nadaljevali z urejanjem športnega igrišča v Breginju.

Veseli nas, da naše društvo še naprej raste. Tudi v letošnjem letu se je v društvo včlanilo nekaj novih športnih navdušencev. Z zagnanostjo, ki jo kaže večina, je vsaka stvar, katere se lotimo, lažje izvedljiva.
Tudi v novem letu si bomo postavili visoke izzive. Morebitne napake pri našem delovanju poskušamo odpraviti, dobre stvari še nadgraditi. Trudili se bomo še izboljšati ponudbo aktivnosti za naše člane, vse prebivalce Kota ter ostale.

Seveda nam vse to ne bi uspelo brez naših zvestih sponzorjev in donatorjev, katerim se ob tej priložnosti najlepše zahvaljujemo in jim želimo veliko poslovnih uspehov v novem letu. Kot podpornike našega društva štejemo tudi vse, ki redno spremljate našo spletno stran!
V primeru, da imate kakšen predlog oziroma željo za novo leto, kar na dan z njo. Vse novoletne želje bomo poskusili v prihajajočem letu izpolniti! 😀

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: