• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Po sobotnem kosilu vabljeni na derbi …

Dolgo so vsi udeleženci zimske lige iz naših vrst pričakovali to tekmo in veliko je bilo iz tabora ene ali druge ekipe slišati na račun prihajajočega medsebojnega boja. Takšne in drugačne napovedi in provokacije … 😉

Kotarji vodijo (kar se tekem ZRL tiče) z izidom 1:0 v zmagah, saj so ekipo ŠD Breginjski kot pred dvema letoma v skupini “Za svojo dušo” premagali z izidom 10:5. Več o tem srečanju si lahko preberete tukaj!
Ekipi pa sta se večkrat pomerili tako na rednih medsebojnih prijateljskih druženjih v sklopu rekreacije kot tudi, sicer v precej spremenjenih formacijah obeh ekip, na tekmah v sklopu domačega malonogometnega turnirja. V veliki večini oz. skoraj vedno so bili Kotarji rezultatsko uspešnejši.

Vprašanje o favoritu srečanja ima sicer precej enostaven odgovor, toda derbi je zgodba zase in, kot bi dejali igralci ŠD Breginjski kot, vse je mogoče. 🙂

ŠD Breginjski kot so prejšnji vikend z zmago nad Trnovim ob Soči izpolnili svoj letošnji cilj (čeprav je edini pravi druženje in rekreacija), tako da lahko na tej, kot tudi vseh preostalih srečanjih nastopijo popolnoma neobremenjeni in s pravim pristopom računajo na osvojitev še kakšne točke več… morda prav v soboto, kdo ve. Kotarji za sledenje najboljšim ekipam na lestvici potrebujejo točke, tako da popuščanja zagotovo ne bo!

Vsi, ki vas zanimata potek in razplet srečanja vabljeni na tribune kobariške dvorane!

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 7. krog SOBOTA, 14 . januar 2012, ob 14.45

KOTARJI : ŠD BREGINJSKI KOT

Pare in termine ostalih srečanj ter trenutno lestvico najdete tukaj!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: