• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

11. 11. 2011 – dan, ki bo za vedno ostal zapisan v naši zgodovini

Na dan, ki je omenjen v naslovu članka, je vsak, ki je na kakršen koli način udeležen v naši zgodbi od začetka delovanja, ali pa je v društvu odkril priložnost za preživljanje svojega prostega časa malce kasneje ali pa mu le ni vseeno za Breginj oz. celoten Kot, doživel nekaj, kar se z besedami ne da opisati.
Uresničila se nam je namreč izjemno velika želja – prvič smo lahko stali na igrišču in opazovali, kako se iz teme počasi prebuja nam ljubi objekt, na katerega bomo lahko od tega dneva še bolj ponosni. Občutki sreče, zadovoljstva in veselja so bili iz obrazov udeležencev enostavno berljivi, tako stari kot mladi pa so vse te občutke izrazili na izjemno spontan način –  z “otroškim podenjem” za žogo …
Resnično lep, spontan in težko ponovljiv dogodek, ki se ga bomo za vedno spominjali po lepih občutkih, ki jih je ta večer prebudil v nas!

Dopoldan je izvajalec del, podjetje Elektro Dita d.o.o. iz Kobarida, namestil vse manjkajoče elemente (reflektorje, omarico in ostalo potrebno opremo) in tako s preizkusom delovanja dokončal dela na razsvetljavi igrišča v Breginju. Sicer bo za dokončen zaključek del najbrž potrebno še malce nastaviti položaje reflektorjev za bolj enakomerno osvetljenost in urediti druge malenkosti, toda kljub morebitni slabi enakomernosti že sedaj razsvetljava kot sistem odlično funkcionira.
Na tem mestu je prav, da pohvalimo izvajalca in se mu zahvalimo za upoštevanje naših želja in idej pred in med samo gradnjo!

Kot zanimivost naj omenimo, da so nam, sicer povsem naključno, okrogli datumi kot kaže usojeni, saj je stran, na kateri se nahajate.  “luč sveta” ugledala prav tako na okrogel datum – 8. 8. 2008. Se že veselimo 12. 12. prihodnje leto. 😉

V nadaljevanju za lažjo predstavo o izgledu osvetljenega igrišča in o dogajanju na “prvem prižiganju” prilagamo nekaj slik, v kolikor pa ste bili pristoni na dogodku, pa je to priložnost, da ob ogledu slik podoživite dogajanje.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: