• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Pozdravljen, svet! Spletna stran ŠD Breginjski kot te pozdravlja!

Pozdravljeni!

Nekje se mora vsaka stvar začeti! Naša se je začela prejšnji teden z udeležbo na turnirju v Bovcu, kjer se je predvsem pri mladih pokazala velika želja, da bi s skupnimi močmi poizkusili šport v Breginjskem kotu zbuditi iz (pre)globokega spanca.

Tako je kot začasna rešitev nastala ta stran, na kateri se nahajate. Zaradi enostavnosti urejanja in dodajanja novic, komentarjev, slik … ter velike količine prostora smo se odločili, da bo najboljša rešitev WordPress blog. Postavljen je predvsem zaradi online komunikacije in kot pripomoček pri premlevanju predlogov in iskanju rešitev pri projektu ustanavljanja ŠD. Cilj je ustanovitev Športnega društva Breginjski kot ter ustvarjanje zgodovine, katera nam bo v prihodnosti s spomini, ki bodo na strani vsi zapisani, prijetno popestrila naše skupne popoldneve na igrišču.

Želja je, da bi poskusili dvigniti športno ponudbo in vrniti v Breginjski kot dogodke, po katerih je bil ta naš konec nekoč že znan. Upamo, da nam bo s pomočjo vseh kotarjev in ostalih, ki želijo tako ali drugače pomagati, uspelo!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: