• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Bo letos začetek boljši kot lani?

Nova sezona zimske rekreacijske lige se ta vikend začenja. Na parket športne dvorane v Kobaridu bodo stopili tudi fantje naših dveh ekip, ki ju je tako kot lani naše društvo na ligo prijavilo (Kotarji, ŠD Breginjski kot). Skupaj bo na ligi v letošnji sezoni nastopalo 19 ekip, torej dve manj kot lani, sistem tekmovanja pa ostaja enak. Zaradi slabše uvrstitve naših dveh ekip na lanski izvedbi tekmovanja jima je žreb določil težki skupini.

V prihajajočem vikendu bosta naši ekipi odigrali skupaj tri srečanja, saj se nedeljska tekma ekipe Kotarji zaradi odsotnosti vsaj dveh igralcev (igranje državne mladinske futsal lige) prestavi na kasnejši termin. Tekme pa bodo dale odgovor tudi na zastavljeno vprašanje iz naslova tega članka. Naj spomnimo, lani sta obe ekipi v prvem krogu visoko izgubili (Kotarji proti Kamp Nadiži 0:6, ŠD Breginjski kot pa kar 0:18 proti Agenciji Metulj). Za ŠD Breginjski kot je bil porazen tudi drugi krog (1:12 proti Oplast U-18), zato se letos lahko upravičeno nadejajo boljšega izkupička na začetku lige.

Prav ekipa ŠD Breginjski kot bo v soboto kot prva predstavnica našega društva stopila na parket. Naši precej motivirani igralci bodo skušali prekrižati načrte izkušeni ekipi Barbarossa ter se borili za čim boljši končni rezultat. Njihova druga tekma sledi že v nedeljo proti Medigu, prav tako ob 16.00.

Kotarji bodo ta vikend nastopili le v soboto, ko se bodo v večernem terminu pomerili proti ekipi Kovi. Pričakujemo lahko eno zanimivejših tekem prvega kroga, saj sta ekipi med seboj precej izenačeni, tudi igralci se med seboj dobro poznajo.

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 1. krog – SOBOTA, 6. november 2010, ob 16.00

ŠD BREGINJSKI KOT : BARBAROSSA

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 1. krog – SOBOTA, 6. november 2010, ob 20.00

KOTARJI : KOVI

————————————————————————————–

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 2. krog – NEDELJA, 7. november 2010, ob 16.00

ŠD BREGINJSKI KOT : MEDIGO

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: