• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Močna skupina prevelik zalogaj

V petek, 16. julija, smo se drugič zapored odpravili na turnir v Drežnico, ki velja za enega izmed močnejših turnirjev (po “imenih” nastopajočih ekip) v “seriji” poletnih turnirjev. Naši cilji niso bili ravno visoki, saj smo zaradi številnih odsotnosti nastopili precej številčno in hkrati tudi kakovostno oslabljeni. Za naše slovo od turnirja je bila odločilna že prva tekma, ki smo jo po dvakratnem vodstvu na koncu s precej smole izgubili. Naš drugi nasprotnik je bila favorizirana ekipa Bača bar, ki je na koncu osvojila 2. mesto na turnirju. Omeniti velja še to, da je za našo ekipo prvič zaigral tudi Tine Brus, sicer član futsal prvoligaša Tomi Press Bronx iz Divače.

Nekateri člani naše ekipe so se odpravili na turnir tudi v soboto zvečer in si ogledali zanimive zaključne boje.

Kotarji: Robi, Aleš, Srečko, Igor, Sandi, Tine

Predtekmovanje; skupina B, prva tekma (20.05)

Kotarji 2 : 4 (2:1) Deponja

Strelca za Kotarje: Aleš, Tine

DEPONJA DO PREOBRATA V DRUGEM POLČASU
Izjemno zanimivo tekmo so v veliki večini prvega polčasa nadzirali Kotarji. Prišli so tudi do vodstva, ko je Aleš z velike razdalje snel pajčevino gola nasprotnikov. Lep je bil tudi zadetek Tineta, ki je tako na svoji prvi tekmi za Kotarje zadel tudi svoj prvenec. Deponja je uspela znižati izid in v drugem polčasu prišla do preobrata. Za Kotarje je bil gotovo najbolj usoden drugi zadetek za izenačenje, saj je padel po veliki napaki sodnika. Po porazu pravih možnosti za napredovanje iz skupine pravzaprav ni bilo več.

Predtekmovanje; skupina B, druga tekma (21.50)

Kotarji 0 : 3 (0:2) Bača bar

NASPROTNIKI DO ZANESLJIVE ZMAGE
Kotarji so v srečanje stopili brez pravega motiva. Razočarani zaradi poraza na prvi tekmi tokrat niso dali vsega od sebe, tudi nasprotniki pa so varčevali z močmi. Ko so prišli do zadetka, se je igra vidno umirila in vse do konca srečanja pravega naboja ni bilo zaslediti. Nasprotniki so do konca zadeli še dvakrat, Kotarjem pa iz redkih priložnosti ni uspelo zadeti.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: