• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Čistili Slovenijo in urejali igrišče …

Sobota je bila za številne člane našega društva precej pestra in naporna. Ob 9. uri smo se zbrali pred gasilskim domom v Breginju, si razdelili vreče za smeti in po skupinah krenili v akcijo! Nekateri naši člani, ki niso bili na ta dan doma ali pa je njihov dom v katerem drugem kraju, so se udeležili čiščenja, kjer je bilo to mogoče. Do 14. ure, ko smo zaključili z delom, se je nabrala velika količina smeti, tako da smo (pre)napolnili kontejner za kosovni material in iz vreč za smeti “sestavili” velik kup.
Delovno akcijo smo pred odhodom domov zaključili z  debato o opravljenem delu ob prigrizku in pijači. S ponosom lahko ugotovimo, da smo tudi člani ŠD Breginjski kot precej pripomogli k velikemu uspehu čistilne akcije Očistimo Slovenijo v enem dnevu.

S tem pa aktivnosti naših članov še niso bile končane. Dogovorili smo se namreč, da se popoldan dobimo na igrišču in odstranimo dotrajano mrežo za golom. Po slabih dveh urah je mreža “padla”, utrujenost od vseh aktivnosti tega dneva pa ni dopuščala, da bi nadaljevali z barvanjem oz. montažo novih mrež. Delo smo prestavili na naslednji dan dopoldan, toda slabo vreme žal takrat ni dopuščalo aktivnosti na prostem.
Urejanje se bo nadaljevalo prihodnji vikend in med prostimi dnevi v naslednjem tednu!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: