• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Občni zbor uspešno izpeljan

Prvi redni občni zbor ŠD Breginjski kot, ki je potekal v soboto, 13. marca, je uspešno za nami.

Na dogodku se je zbrala kar številna družba – prisotnih je bilo namreč kar 19 od 26 članov (velika večina odsotnih se je za izostanek predhodno opravičila zaradi drugih neodložljivih obveznosti), občnega zbora pa so se udeležili tudi predstavniki KS Breginj, PGD Breginj, KD Stol Breginj, PD Kobarid in planinskega odseka Breginj ter en predstavnik naših sponzorjev in donatorjev – Boštjan Sabotič.

Ob izboru slik, ki smo jih s pomočjo projektorja OŠ Kobarid prikazali na platnu, so vsi prisotni lahko obudili spomin na aktivnosti našega društva in članov v preteklem letu, ob pregledovanju le-teh pa smo si zadali tudi nove cilje za prihodnje obdobje!

Po koncu uradnega dela smo se ob pijači in manjši pogostitvi v sproščenem vzdušju še marsikaj pomenili in tudi dogovorili …

Slik iz prireditve žal nimamo, saj je objektiv oziroma bolje rečeno spomin fotografa zatajil, vsi ostali člani pa so svoje “digitalce” pustili doma! 🙂
To, da slikovnega gradiva ni, pa morda niti ni tako slabo, saj bodo tako vsi, ki so bili odsotni, imeli več motiva in upajmo da tudi želje, da se udeležijo naslednjega rednega občnega zbora.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: