• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Možnost za osvojitev prvega mesta zapravljena?

V naslovu prispevka se sprašujemo o možnostih, ki so po drugem kolu drugega dela ZRL Kobarid ostale Kotarjem za osvojitev prvega mesta v skupini. Že prvi poraz je najverjetneje kar usoden, saj bodo Pleterje le težko oddale kakšno točko. Kotarji bi tudi ob enakem številu točk bili slabši od njih, saj bi v tem primeru odločala medsebojna tekma. A zakaj bi se že sedaj ozirali na konec lige? Naša ekipa mora poskrbeti, da bo prihodnje tekme odigrala dobro in si priborila čimboljše končno mesto na lestvici. Tudi prvo mesto še ni izključeno, a dejstvo je, da bo potrebno do konca premagati vse nasprotnike. Naša druga ekipa, ki tako visokih ciljev kot Kotarji nima, je tudi tokrat odigrala solidno, a tekmec je bil precej boljši in zasluženo slavil.

ZRL Kobarid, 2. krog nadaljevanja;

Kotarji 2 : 6 (1 : 4) Pleterje / Robi, Aleš

Kotarji: Marko, Erik, Aleš, Robi, Jure, Simon Č., Darko

karton: Darko

Na prvi tekmi Kotarjev v drugem delu, ki je veljala za nekakšen derbi skupine, je našim nasproti stala ekipa Pleterje. S to ekipo so se naši pomerili že v prvem delu in izgubili z rezultatom 3:5. Takrat so Kotarji odlično odigrali prvi polčas, katerega so tudi dobili, tokrat pa je prav prvi polčas več ali manj že odločil zmagovalca. Ekipa Pleterje si je priigrala kar tri zadetke prednosti. Natančni so bili iz prostega strela, dvakrat pa so učinkovito zaključili protinapad. Za znižanje rezultata je po lepi podaji Erika v prostor zadel Robi. Kotarji so si priborili še nekaj zrelih priložnosti. Za las je cilj zgrešil Aleš, nevaren pa je bil tudi Simon Č. Drugi polčas so Kotarji igrali bolje in bili bolj enakovredni nasprotnikom. Na svojem prvem nastopu na letošnji ligi je dobro tekmo odigral Darko, saj je zaustavil kar nekaj nasprotnih napadov (v enem izmed dvobojev si je prislužil tudi rumeni karton). Kljub boljši obrambi v drugem polčasu so nasprotniki še dvakrat zadeli, iz enega redkih protinapadov s strani naše ekipe pa je žogo v mrežo pospravil Aleš.

ZRL Kobarid, 2. krog nadaljevanja;

ŠD Breginjski kot 1 : 8 (1 : 5) Idrsko / Mitja H.

ŠD Breginjski kot: Mitja L., Srečko, Andrej, Peter T., Mitja H., Peter R.

ŠD Breginjski kot

ŠD Breginjski kot

Že ob pogledu na postavo nasprotne ekipe je bilo jasno, da bo na tekmi vse odvisno le od njihove volje, želje in prizanesljivosti. Na našo srečo so nogometno zelo dobro podkovani fantje iz nasprotne ekipe razumeli cilje naše udeležbe in “stopili” v tekmo z zmanjšanimi ambicijami. Tekma se je začela s precejšnjim “otipavanjem” na obeh straneh, tako da je bilo potrebno na zadetek počakati skoraj do polovice prvega polčasa – razumljivo in pričakovano v našo mrežo. Od tu naprej je igra stekla, igralci Idrskega pa so dobili prave nastavitve za strel in do odmora zadeli petkrat. Za zadetek v njihovi mreži pa je z močnim strelom poskrbel Mitja H. V drugem delu so nasprotniki s številnimi podajami le še “branili” prednost in uživali v različnih atraktivnih poizkusih podaj in preigravanj. Ambicij po veliko višji zmagi namreč niso imeli. Poraz je ponovno visok, toda glede na razmerje moči še vedno precej znosen.

Lestvica po drugem odigranem kolu v drugem delu ZRL Kobarid:

Skupina “ZA SVOJO DUŠO”
Mesto: Ekipa: T Z R P DG PG GR TOČ
1 Pleterje
2 2 0 0 13 3 +10 6
2 Idrsko
2 2 0 0 12 3 +9 6
3 Oplast U-15 1 1 0 0 8 0 +8 3
4 Glejštarji 2 1 0 1 7 9 -2 3
5 Kotarji 1 0 0 1 2 6 -4 0
6 Cezar 2 0 0 2 4 10 -6 0
7 ŠD Breginjski kot 2 0 0 2 1 16 -15 0

2. krog; 17/1/2010
Kotarji 2:6 (1:4) Pleterje / Robi, Aleš
ŠD Breginjski kot 1:8 (1:5) Idrsko / Mitja H.
Glejštarji 6:2 Cezar
Oplast U-15 prosti

One Response

  1. Ma ja kaki zapravljena dej 1. bomo in to bo to!!! 😀

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: