• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

V boj za prve točke

Kot smo že zapisali, se v nedeljo, 8. novembra, začenja zimska rekreacijska liga v Kobaridu. Po lepi lanskoletni izkušnji bo tudi tokrat sodelovala večina igralcev, ki je lani zastopala barve ekipe ŠD Breginjski kot. Ob velikem številu zainteresiranih igralcev smo uspeli sestaviti dve ekipi, ki bosta poskušali na ligi poseči čim višje (ŠD Breginjski kot in Kotarji). V ekipi ŠD Breginjski kot je kar nekaj sprememb, saj bo tokrat šest igralcev, ki so lani nastopali v njej, igralo za ekipo Kotarji. Priključilo pa se je kar nekaj novih igralcev, ki bodo nedvomno zelo motivirani.

Obe naši ekipi se bosta v prvem krogu ZRL Kobarid pomerili proti izjemno močnima ekipama, ki sta v zadnjih dveh letih obe po enkrat osvojili naslov prvaka. Proti aktualnim prvakom, ekipi Agencija Metulj, se v boj podaja naša “rekreativna” ekipa ŠD Breginjski kot. Za Kotarje pa bo igranje proti predlanskim prvakom in standardno visoko uvrščeni ekipi Kamp Nadiža to prvi pravi preizkus moči.

Na prvi tekmi bi bilo vse razen visokega poraza veliko presenečenje, ekipa Kotarji pa ima drugačne cilje, tako da ne gre dvomiti o tem, da bodo fantje naredili vse za zmago. Kotarjem sicer močno nagajajo poškodbe izkušenejših igralcev, tako da je vse v rokah mladih fantov, ki pa so že mnogokrat pokazali, da so pravi borci in da jim igranje za “domovino” veliko pomeni. Upamo, da bodo poškodbe kmalu sanirane in da bodo pokazali vse, kar znajo.

Vsi, ki bi si želeli ogledati naši prvi tekmi, ste lepo vabljeni na tribune Športne dvorane v Kobaridu.

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 1. krog – NEDELJA, 8. november 2009 ob 16:00

ŠD BREGINJSKI KOT : AGENCIJA METULJ

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 1. krog – NEDELJA, 8. november 2009 ob 16:40

KOTARJI : KAMP NADIŽA

One Response

 1. Kotarjem sicer močno nagajajo poškodbe izkušenejših igralcev, tako da je vse v rokah mladih fantov, ki pa so že mnogokrat pokazali, da so pravi borci in da jim igranje za “domovino” veliko pomeni.

  če to ni hard napisano in pa tudi resnično potem pa res nevem ki je!!!:))))

  ajde kotarji borba do konca smo u drežnci vidli d so pusice!!!:))))

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: