• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Na Livške Ravne branit naslov!

V nedeljo, 14. 6. 2009, se odpravljamo na naš naslednji turnir. Ta turnir bi moral biti odigran že teden prej, a so ga organizatorji zaradi slabega vremena prestavili. Kraj, katerega bomo obiskali, je pri mnogih izmed nas ostal v lepem spominu. S prvim turnirjem smo začeli pred slabimi desetimi meseci, naš drugi turnir pa je že pokazal pravo vrednost ekipe in njeno izjemno složnost in borbenost. Prav turnir na Livških Ravnah nam je namreč prinesel prvo zmago in prvi pokal, ki je do zdaj že našel ustrezen prostor tudi v našem prenovljenem klubskem prostoru. Vsekakor je bil to nakakšen mejnik za nas vse, saj uspeha na komaj drugem turnirju gotovo nihče ni pričakoval. Zmaga pa nam je vlila tudi veliko potrebne samozavesti in zagnanosti, od katere kipimo še zdaj. 😉
Tokrat se na Livške Ravne odpravljamo z nekoliko spremenjeno postavo. Za ubranitev naslova se bomo na Livških Ravnah ponovno borili Aleš, Robi in Srečko. V ekipi bosta tokrat manjkala Jure in Erik, bo pa zato luknjo poskušal zapolniti Simon Č.

Na turnir se je prijavilo 18 ekip. V predskupini A se bomo pomerili z ekipami Cinca Marinca, Mi ter Žar. Vse ekipe so za nas neznanka, zna pa se zgoditi, da smo proti kateri tudi že igrali, le da so takrat nastopali pod drugim imenom. Vsekakor pričakujemo napete in zanimive tekme. Obenem pa si želimo, da bi nam uspelo priti iz skupine ter se tudi letos prebiti med najboljše štiri. Tihe želje, za katere bo potrebno še kako garati. Predvsem zaradi nekoliko okrnjene zasedbe, katere pa nihče ne sme odpisati prezgodaj in katera je odločena, da na Livških Ravnah tudi letos preseneti! 🙂 Nenazadnje imamo kar nekaj turnirjev že za seboj. Z njimi smo si nabrali prepotrebne izkušnje in razvili za nasprotnike zelo neugoden slog igre.

Zavedamo se, da gremo branit naslov in da ponovno ne spadamo v najožji krog favoritov! A dali bomo vse od sebe!

Razpored tekem (Livške Ravne, 14. 6. 2009);
10:30 Kotarji – Cinca Marinca
13:30 Kotarji – Mi
15:00 Kotarji – Žar

Jim bo uspelo ubraniti naslov?

Jim bo uspelo ubraniti naslov?

One Response

  1. Danes žal ne bo nič s turnirjem! Zaradi slabega vremena je turnir prestavljen na naslednji teden.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: