• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

ZRL Kobarid skozi vaše oči!

Zimska rekreacijska liga v Kobaridu se je končala že pred dobrima dvema mesecema, a še vedno se na naše nastope večkrat spomnimo. Večinoma so mnenja o nastopih pozitivna, pogosto se tudi nasmejemo na račun kakih potez, katerih se še vedno živo spomnimo. Zadnja anketa, ki je bila na strani odprta, je skušala od nastopajočih na ZRL Kobarid izvedeti, kako ocenjujejo uspešnost v prvi sezoni igranja na ZRL Kobarid pod imenom ŠD Breginjski kot (nekateri so na ligi že igrali z drugimi ekipami).
Naj še enkrat spomnimo na to, da je naša ekipa povsem nepričakovano prišla v drugo jakostno skupino (skupina “Zlata sredina”), ter da smo že to imeli za velik uspeh. Tudi z našo igro na splošno nismo bili razočarani, saj se je poznalo, da se drug na drugega še prilagajamo in uigravamo. Vsako tekmo se je naša igra izboljševala, in tako že nestrpno pričakujemo naslednjo sezono priljubljene lige.

Največje število ankentirancev meni, da so rezultati odraz naših realnih zmožnosti (16 glasov). Da smo na ZRL Kobarid presegli vsa pričakovanja, meni skoraj tretjina vprašanih (12), da je boljše nastope preprečila naša neizkušenost, pa 10. Zelo malo glasov je prejel odgovor, da bi bili v skupini “Za svojo dušo” uspešnejši (6), prav nobenega pa odgovor, da smo popolnoma razočarali.

Zaključimo torej lahko, da so igralci ŠD Breginjski kot z nastopi na letošnji ZRL Kobarid zadovoljni. Cilj je tako uresničen, in samo želimo si, da bi takšen pogled skupaj delili tudi čez nekaj let!

Slikovna ponazoritev rezultatov:

anketa_graf5

anketa_tabela5

2 komentarja

  1. Ja fanj je blo… kot kaže ne samo meni! 😉

  2. Dodana je nova anketa povezana s prihajajočim turnirjem oz. z idejo o obuditvi nogometnega turnirskega dogajanja v Breginjskem kotu!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: