• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Bo imel naslov lige kotarski priokus?

V nedeljo, ko igramo našo zadnjo tekmo in hkrati predzadnjo tekmo letošnje ZRL Kobarid, bo od zadnjega kola omenjene lige minilo natanko mesec dni. Od zadnje tekme je torej preteklo že precej časa, tako da bo ta tekma iz več vidikov precej zahtevna. Večina naših igralcev je ta čas izkoristila za smučanje, pustno rajanje in počivanje, kar da jasno vedeti, da bo marsikomu precej težko ponovno stopiti na parket in najti pravi jezik z nič kaj ubogljivim okroglim usnjem. Upamo, da si dolgega zanemarjanja ni vzel preveč k srcu in nam v nedeljo ne bo povzročal večjih težav! 😉

Nasprotnik je poznan, kajti v 3. kolu prvega dela ZRL Kobarid smo se s to ekipo že pomerili. Gre za ekipo iz Ponikev, ki se je poleg nas edina iz naše skupine v nadaljevanju borila v ligi “Zlata sredina”. Na prvi tekmi smo takrat po polčasu visoko zaostajali, po izključitvi njihovega vratarja in borbi do konca pa nam je z delnim izidom 2:1 v drugem polčasu uspelo izid znižati na končnih 2:4. Tekma se je glede na potek vseh naših ostalih tekem odvijala precej čudno, kajti prav na tej smo gotovo odigrali enega najslabših prvih, hkrati pa najverjetneje tudi enega najboljših drugih polčasov v dosedanjem poteku! Upamo, da nam bo na “ponovitvi” tekme iz prvega dela končno uspelo sestaviti dva enakovredna polčasa in osvojiti prve točke v nadaljevanju, kar bi si vsi, ki so zaupali v to ekipo od samega začetka in bili že velikokrat priča nesrečno in poceni izgubljenimi priložnostimi za osvojitev točk, vsekakor zaslužili. Morebitna zmaga pa bi imela še širše posledice, kajti z zmago bi omogočili Oplast Kadetom in posledično našemu “turnirskemu” članu Alešu, da bi postali potencialni zmagovalci in bi na zadnji tekmi letošnje lige lahko sami odločali o lastniku naslova v ligi “Zlata sredina”. Osvojitev naslova bi vsekakor prinesla veliko sreče in zadovoljstva tako mladim fantom, ki so imeli v letošnjem državnem tekmovanju kategorije U-17 precej nesreče, kot tudi vsem nam, kajti kot smo že v naslovu zapisali – naslov bi s tem imel vsaj delno “okus” po naših koncih!

Upamo, da bo tudi na zadnji tekmi udeležba tako visoka, kot je bila na naših preteklih tekmah! Glede na pozen termin tekme upamo in si želimo, da bomo uspeli ekipo še okrepiti z nekaterimi igralci, ki zaradi zgodnjega termina preteklih tekem in drugih vzrokov niso bili konstantno v našem kadru! Omeniti je potrebno pomembno dejstvo, da tako v naši ekipi kot tudi v ekipi Ponikev zaradi kartonov ne bosta mogla nastopiti “motorja” ekipe. Zaradi rdečega kartona, ki ga je prejel na prejšnji tekmi proti Barbarossi, bo pri nas moral počivati Darko, iz vrst našega nasprotnika pa mu bo na tribunah družbo delal dolgoletni član tolminskega Puntarja, Kobal K.!

Našim spremljevalcem in “našemu” Alešu in njegovim soigralcem lahko obljubimo, da bomo storili vse, kar je v naših močeh, da na tej tekmi pripravimo presenečenje!

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 7. krog (nadaljevanje) – NEDELJA, 8. marec ob 18:00

ŠD BREGINJSKI KOT : PONIKVE

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: