• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Igra mačke z mišjo! ;)

Žal smo proti močni ekipi Ročinja odigrali najverjetneje najslabši polčas na ligi, kar so hitri in spretni igralci nasprotne ekipe znali izkoristiti, mi pa smo jih lahko le brezupno opazovali pri njihovem početju. Predvsem se nam je poznala odsotnost nekaterih igralcev, hkrati pa je svoje dodal še vaški običaj, ki je večino igralcev zadržal na zabavi, ki se je zavlekla pozno v noč! 😉 V vsakem primeru pa nam proti toliko kvalitetnejšemu in veliko bolj uigranemu nasprotniku najverjetneje tudi ob prisotnosti celotne ekipe ne bi uspelo iztržiti kaj več, kot nam je! Poraz je visok, ampak glede na pričakovanja pred tekmo, pričakovan. Nikoli ni prijetno izgubiti s tolikšno razliko v golih, toda kdor realno ocenjuje stvari, mu ti rezultati ne bi smeli povzročati pretiranega razloga za razočaranje. Žal je tako, da sodelujemo na ligi popolnoma rekreacijsko, tako da bodo morali žal tisti z večjimi tekmovalnimi ambicijami malce potrpeti. Obljubimo lahko le to, da se bomo trudili, da bo v prihodnosti vsak prišel na svoj račun!

ZRL Kobarid, 6. krog;

ŠD Breginjski kot 1 : 8 (0 : 5) Ročinj /Erik

ŠD Breginjski kot: Mitja, Erik, Srečko, Sandi, Simon Č., Simon M., Darko, Blaž, Balky, Peter

Že takoj na začetku srečanja se je na terenu lahko videla razlika med obema moštvoma. Predvsem so svojo kakovost kazali igralci moštva iz Ročinja. Takoj so nas stisnili na našo polovico, a je naša zgoščena obramba v prvih minutah srečanja uspešno ustavljala ta nalet. Vse je kazalo na to, da smo našli pravi recept za rezultatsko uspešno tekmo. Glede na igralski kader, ki ga premorejo Ročinjci, ter njihove pretekle rezultatske uspehe, vzrokov za potek nadaljevanja tekme, kateri je z nazorno prispodobo objavljen kot naslov tega članka, ni potrebno iskati. Naša, tokrat zaradi poškodb in drugih razlogov, močno oslabljena ekipa že pred tekmo ni imela realnih možnosti za uspeh. Kljub vsemu smo upali, da nasprotniki ne bodo imeli pravega dne. Da bo ta tekma zanje uspešna, so najverjetneje ugotovili kmalu po sicer precej srečnem in nenavadnem golu, ki jih je po dobrih petih minutah popeljal v vodstvo. V drugi polovici prvega polčasa so bili namreč gostje našega dneva odprtih vrat! 🙂 Zadevali so iz skorajda vsake priložnosti, ki se jim je ponudila, in tako so do konca polčasa s še štirimi zadetki popolnoma prerešetali našo mrežo in živce oz. zbranost sicer mirnega vratarja Mitja. Tega je na njegovo željo v drugem polčasu ob zaostanku 0:5 v golu zamenjal Blaž!

Kmalu se je menjava izkazala za pravilno, saj sta oba na svojih nestandardnih položajih že takoj na začetku drugega polčasa z nekaterimi izjemnimi potezami žela začudenje in aplavze s klopi in tudi iz tribun, na katerih so sedeli naši navijači! Drugi polčas je bil tudi z vidika igre z naše strani popolnoma druga zgodba, res pa je tudi, da ni bil Ročinjcem ob visokem vodstvu več glavni cilj napadanje in nepotrebno trošenje moči, ampak branjenje ugodnega izida. Kljub vsemu pa so do konca srečanja uspeli zadeti še dvakrat. Naš častni zadetek je po pravem fliperju pred golom Ročinja dosegel Erik. Akcijo je začel Simon M., zadel obrambnega igralca, od katerega se je žoga odbila proti sredini igrišča, kjer je Darko z močnim strelom presenetil vratarja, ki je žogo odbil do Erika, ki jo je, kot se za našega prvega strelca po prvem delu ZRL Kobarid tudi spodobi, rutinirano pospravil za hrbet vratarja nasprotnikov. Delni izid drugega dela je bil tako 1:3 v njihovo korist, končni pa kar 1:8. Gotovo eden bolj bolečih porazov v dosedanjem poteku lige, toda glede na to, da nas je naslednji dan čakal derbi dna skupine z Glejštarji, nismo imeli časa za razmišljanje o tem porazu. Tako je šel hitro v pozabo … Nenazadnje pa to ni bil poraz, ki bi znotraj ekipe povzročal pretirano razočaranje in zaskrbljenost.


Trenutna lestvica in ostali rezultati 6. kroga:

Lestvica:

RDEČA SKUPINA
Mesto: Ekipa: T Z R P DG PG GR TOČ
1 Kamp Nadiža 5 5 0 0 25 10 +15 15
2 Ročinj 6 3 2 1 20 6 +14 11
3 Livek 5 3 2 0 14 5 +9 11
4 Ponikve 5 1 2 2 9 14 -5 5
5 Glejštarji 5 1 1 3 8 17 -9 4
6 Cezar 5 0 2 3 6 14 -8 2
7 ŠD Breginjski kot 5 0 1 4 10 26 -16 1

6. krog; 27/12/2008:
ŠD Breginjski kot 1:8 Ročinj /Erik
Kamp Nadiža 4:3 Glejštarji
Ponikve 2:2 Livek
Cezar prosti

One Response

  1. Thanks ffor this blog post

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: