• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Ta vikend turnir trojk in memorial

Kratek pregled aktivnosti, ki bodo potekala tudi z našo udeležbo:

V petek in soboto se bo na Kamnem odvijal nočni turnir trojk. Kotarji igramo prvo tekmo v soboto ob 21.00, ko se bomo pomerili s prvim izmed dveh nasprotnikov iz naše skupine. Žreb nam je dodelil ekipi iz Livka in Loma, katerih točnih imen ekip vsaj zaenkrat še ne poznamo! Napreduje prva ekipa vsake skupine in najboljša druga ekipa tega tekmovalnega dneva, saj bo polovica ekip igrala že dan prej.

V nedeljo pa nas čaka še en zanimiv turnir. V Podbeli se bo na travnatem igrišču, z začetkom ob 11.00, ko bo potekala tudi naša prva, odvijala tradicionalna prireditev – Lojzetov memorial! Pravzaprav je na vsekotarski prireditvi večina tekem “naših”, kajti naša (brez navednic 🙂 ) spletna stran je ustvarjena z namenom obveščati o športnem dogajanju v Breginjskem kotu, kamor spada večina ekip, ki se bo udeležila tega memoriala! Ker pa organizacijsko poznamo samo ekipo Kotarji, lahko poročamo samo o dogajanju okoli te ekipe! Za to tekmovanje oz. druženje se je okrepljena ekipa Kotarji namenoma preimenovala v Breginj (večina članov Kotarjev prihaja prav iz tega kraja), da bi na tem tekmovanju zastopala barve največjega kraja v kotu! Bomo zmogli to “velikost” unovčiti tudi na igrišču?
Sploh ni pomembno… važno, da se bomo imeli lepo in lahko v sproščenem in s športom nabitem ambientu rekli kakšno besedo z ostalimi Kotarji!
Ob “vpoklicu” igralcev, pa nas je razveselila predvsem pripravljenost Breginjcev, da zastopajo barve svojega kraja! Kot kaže naša “družina” počasi pridobiva nove člane! Če smo k temu s svojo dosedanjo prisotnostjo in športnim udejstvovanjem vsaj malce pripomogli, nas to neizmerno veseli!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: