• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Zbiramo predloge za grb

Pošlji svoj predlog na mail: sdbreginjskikot@gmail.com

Zaenkrat so pomembne ideje, ne vizualna popolnost, tako da slik, ki jih pošljete, ni potrebno računalniško obdelovati. Zadošča že, če pošljete skenirano ali fotografirano skico oz. skico iz slikarja …

Če kdo obvlada računalniške “risarske” programe, naj se javi, kajti priložnost za dokazovanje svojega znanja bo imel takoj, ko potrdimo enega izmed predlogov. Upamo, da kmalu! Kar veselo na delo! 🙂

PREDLOGI:

26 komentarjev

 1. Cvak… nariš svojga! Sej to je itak samo predlog! Jst mam svojga že narisanga, samo kaj k nimam skenerja… grem ju3 na faks, pa dam gor!

  Glede dresov pa bo več znanega v prihodnje Ka se tiče barve znaka ni važno, samo najbolje bi blo, če bi bil največ dvobarven… črno-bel, zeleno-bel! To pa ker bo to tud naž žig, mogoče na majicah, dresih,…
  Problem zelenih dresov je v tem, da jih ima po novem pol ekip…! 😦 Upam, da se ne mudi, k bi rad da najprej izpeljemo ustanovitev društva in potm preko tega poiščemo kakega dolgoročnega sponzorja! Do takrat upam, da nam Kenda šešije une majce! Gre se zato, da ne daješ 2x tiskat, k zna bit, da bo prvič zastonj oz. ful pocen v zameno za en njihov logotip na rokavu nekje. Ni še nič točno določeno, kot tudni ne glede barve in znamke dresov, ker pravi mojstr, da mora najprej videti kaj želim, pa se potem lahko pogovarjava o popustih in zamenjavah reklame za storitev!

 2. Da ne bomo pozabil… na žalost nisem vedel, da je bil danes turnir v Ladrah, ki bi bil glede na udeležbo idealen za našo ekipo… baje, da so bili eni izmed osmih ekip tudi naši izzivalci v poletnih mesecih – ekipa Gabrja, ki smo jih takrat z muko uspeli premagati! 😉 Pa naslednje leto!
  Vem, da sem, kot “maneger” malo zajebu, tako da še dobro, da nimamo predsednika, da bi me vrgu… Sam pa ne bom ponujal odstopa (nisem Skočič)! 🙂
  Zmagala je ekipa Kobarid U-16 (Ježek team 🙂 ) za katero naj bi v finalu zabil gol iz penala tudi naš član… Aleš! Iskrene čestitke za zmago! 🙂 Po rednem delu je bilo 0:0, tako da so odločali o zmagovalcu penali (za Aleša so bli dvakrat srečni… zmaga Manchester United je v superpokalu proti Pompeyu prav tako slavil po 11-m)!
  Več pa upam, da nam bo povedal sam… mogoče tudi rezultate “svoje” ekipe do finala in prve štiri ekipe turnirja!

 3. Ben bom pa prvi komentiru 🙂
  Ja Robi je reku da bomo meli oranžne al rdeče al rumene drese, ki vem sm že pozabu, zato bi grb še najbolj pašu. Sam jz bi dal tudi kaj zelene barve, ker je Breginjski kot ves zelen 😛 Pa tudi Bremed nekoč bil zelen. Nevem no 😀

 4. Tnx CvaK… Svaka ti čast! 🙂
  Ja ozadje bi lahko blo zeleno, se strinjam s tabo!

 5. Kaj zdej glede unih dresov?
  A nis reku da boš dva domov prnesu za probat? 🙂 Kdaj sploh pridš domov?
  Cvak, odspod mas sliko od unga modela dresov, za katerega se najbolj zanimamo.

 6. Bodo najkasneje v petk “prišli”! Mam L in XL velikost za probat, pa dve različni barvi… boste vse izvedeli k pridem domov! Se itak vidmo!

 7. Dobri so 🙂 Ma številke se pa ne bo dalo gor dat, al ki?

 8. Kej ti Cvak maš tut namen kak predlog za grb dat? 😉
  Bi prou rad vidu tvoje zamisli. Sej če ne druzga boš vsaj grafični oblikovalec! 🙂

 9. Ah, jz sm se odloču da bom sm komentiru in če se mi bo dali naredm v 3d obliki 😛
  …ma nimam idej… Bom nono vprašu, če ma kako idejo…

 10. Ja ni slabo, sm 2a je dost boljši.

 11. Mora bit manager prou za vse al kaj! 🙂 Dejte malo se zbudit… mate zlate cajte zdej med počitnicami! Čakam! Dva predloga… to ni nič!

 12. Kaj ta nov predlog (grb št. 2) je delo našega managerja? 🙂
  Kar zanimivo…

 13. Ha ha, ves manager da idejo dobit ni kar tko…
  Sicer pa jst že delam na enmu grbu in verjetno bo tut kmalu objavljen…
  Sam dok ni popoln ga ne dam gor 😉

 14. Končno! No mi robi ves cajt govori nej napišem ki na stran, tko de morm zdej, de neha težit. Ja moj grb bo tud hmal gor, sej v glavi ga že mam, sam še narisat ga morm, no ja v bistvu je ideja ista ku od pinguta, sam mal spremenjena, de zgleda malo bl ku grb.
  Ja pa tud sm opazu, de se gesli pod naslovom strani in na prvem grbu mal razlikujeta in kr sta si podobna, sm razmišlju (kr sm se dolgočasu in nism mu ki delat), koku bi ju združu:
  ŠD BREGINJSKI KOT – ŠPORT V SRCU, SRCE V KOTU
  Ja vem de ni blo potrebno lih ki preveč možganu napenjat, ma se mi zdi tko mal bolš. Vaši komentarji so dobrodošli, no zdej grem pa grb risat, mogoče dva.

 15. Zdej mam že dve ideji za grb, eden je skor že končan, tadrugega bom pa ju3 narisu, tko de bom oba hkrati poslal.

 16. Ej, a more bit na grbu več športu? Kr jst mislm samo balo za fuzbal narisat, kr je to pač glavni šport v kotu…

 17. No lepo lepo jurc, da si se tut ti pojavu na blogu…
  “Da zgleda malo bl ku grb”, ta je dobra 😉
  Drgač pa bi tvoj predlog res lahko obveljal in bil naš slogan (ŠPORT V SRCU,SRCE V KOTU). Men se zlo dopade!
  Ja js tut pooočas napredujem s svojim grbom, pričakujete ga lahko v naslednjih dneh 😛

 18. Dobro, sej ti kar nariš, tko kot si si zamislu.
  Mene nebi nč motlo, če bi bla sam bala za nogomet…
  Kul, kmal bomo meli že štiri predloge: zadovoljen, manager? 😉

 19. Joj joj… manager kaj to si ti narisu… Ta grba 2 in 2a zgledata ku d bi se ju 2 letni otrok lotu risat 😀 sm misla d maš kako buljš idejo sam zgleda d nimaš,…

 20. Razlaga grba št.3(oz. 3a):
  grb predvsem predstavja slogan: ŠPORT V SRCU, SRCE V KOTU. Ker preveč teksta v grbu ne pride v poštev, je bilo treba te besede nekako spraviti v simbole. Na grbu zato znak v srcu lahko predstavlja črko š, ki pomeni šport(s tem je predstavljena 1.polovica slogana:ŠPORT V SRCU), lahko pa predstavlja tudi osebo(športnika), ki skače oziroma teče,kar pomeni,da nogomet ni edini šport v kotu. Ta je sicer najpomembnejši,zato tudi zaseda kar polovico grba. zgornji del grba zato zaseda nogometna žoga v golovem kotu(to predstavla ŠPORT V KOTU,šport in breginjski kot pa povezuje srce oz.ljubezen do športa). Ozadje za napisom ŠD BREGINJSKI KOT je zelene barve,ki naj bi bila značilna za breginjski kot,hkrati pa lahko predstavlja zečetke špotrnega udejstvovanja v kotu (zelena je bila barva dresov nekdanje nogometne ekipe Bremed iz Breginja.)
  Barve v spodnjem delu grba so zgolj relativne in bodo zamenjane z barvami dresov(ko jih dobimo 😉 )

 21. Tolk polemeik okoli grba?! No saj je pomemben, ampak še bolj pomembno bi bilo, da se uspete vsaj enkrat na teden zbrat pa malo potrenirat skupi. Predvsem mislim na taktične variante, da se mi ne zgubite na igrišču.

  Za managerja pa bi lahko šu delat licenco C, škodla mu verjetno nebi.

  Pa LP!

 22. Super, da si izbrskal našo stran in se oglasil… ti kar piši kolikor te je volja, ker imamo radi, da dobimo nek “fetback” za svoje delo. Seveda bomo v prihodnosti delali tudi na temu, da se enkrat na teden dobimo! Upam, da že pozimi (kaka ura najema telovadnice ne bi bla napačna “investicija”).

  Glede mojega znanja nogometa bi se pa dalo razpravljat, tko da ta licenca…! 🙂 Sigurno pa mora bit to zanimiva izkušnja, zato sem že razmišljal tudi o temu! Za to kar pa sedaj počnem (poskušam zbrat igralce in prijavljam ekipo na turnirje,…) ni lih neka taka stvar, da bi za to rabu kako licenco! 😉

  Uživaj, pa še kaj se oglasi!

  p.s. Vsekakor pa računamo nate tudi v kakšnem drugem smislu…! 🙂

 23. Če ima še kdo kakšno idejo naj jo prosim pošlje, da bomo lahko na podlagi zbranih poskušali narediti končno verzijo. Če se komu ne da risat… lahko tudi z besedami opiše kaj se mu zdi značilno za Breginjski kot in kako bi to v povezavi s športom prikazal na grbu. Značilnosti Breginjskega kota?

 24. Ja jst bom v kratkem narisu še par grbu, kr zdej nism mu cajta, tko de bi prosu še za mal potrpljenja.

 25. Dodanih je še nekaj oz. bolje rečeno veliko, zelo zanimivih predlogov s strani strokovnjaka na temu področju… Večina jih je že videla in ve o čem govorim! Dodal sem jih predvsem zaradi tega, da tisti, ki imate še vedno željo po ustvarjanju dobite občutek o tem, kako se lotiti zadeve, da je poleg vsega tudi heraldično pravilna!

  Debata o predlogih naj se prosim nadaljuje na forumu, kjer je za ta namen ustvarjena nova tema, ker bo v nasprotnem primeru tu postalo nepregledno! Kdor ni registriran in niti nima te želje, da bi bil, pa lahko svoje mnenje pove tudi tu! 😉

  Hvala!

 26. Dobili smo popravljeno verzijo, tako da prosim, če si jo ogledate in mi sporočite kako se vam zdi!

  p.s. Vsega kar smo predlagali na “sestanku” se zaradi takšnih in drugačnih zadev ni dalo spremeniti! Večino stvari je urejenih po željah večine!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: