• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Lepe praznike in srečno 2015!

“Nobena stvar ne naredi človeka srečnejšega
kot njegovo lastno prepričanje,
da je naredil najboljše, kar je mogel.”
(Mihailo Pupin)

Želimo vam lepe praznike ter zdravo in uspešno novo leto!

Novo leto 2015

V letu 2014 smo ponovno naredili veliko in skoraj vse zastavljene cilje uspešno realizirali. Za uvod v novo leto smo lahko občudovali nove tribune na igrišču v Breginju, ki smo jih spomladi in poleti še dodatno uredili. Skozi leto je potekalo veliko število turnirjev in prireditev, katere smo organizirali in na katerih smo sodelovali. Prepričani smo, da je lahko vsak našel kaj zase. Glavni dogodek in največji organizacijski zalogaj je bil ponovno malonogometni turnir konec avgusta, ki je kljub slabemu vremenu privabil lepo število obiskovalcev in odlično uspel. Pozitivne odzive smo prejeli tudi pri vseh ostalih, organizacijsko manj zahtevnih turnirjih, udeleženci pa so se z lepimi občutki vračali tudi iz izletov, na katere smo se tekom leta odpravili.

Zadovoljni smo z aktivnostjo članov našega društva, ki iz leta v leto pridobivajo nove veščine in izkušnje, s katerimi je organizacija prireditev lažja in izvedba le teh bolj kvalitetna. Kvaliteta pa posledično prinaša zadovoljstvo tekmovalcev, gledalcev in organizatorjev.

Vsakič znova se moramo zahvaliti vsem našim zvestim sponzorjem in donatorjem. Brez njih bi bile naše aktivnosti precej bolj omejene. Tako njim kot tudi vam, zvestim spremljevalcem naše spletne strani, želimo lepe praznike ter srečno in zdravo novo leto.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: