• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Z žogo obarvan Martinov praznik

Letos smo z tradicionalnim Martinovanjem, ki je potekalo v soboto 15. novembra pri “Villi” začeli malo drugače in prej kot v preteklih letih – s prenosom kvalifikacijske nogometne tekme za uvrstitev na EP med Anglijo in Slovenijo. Peščica zbranih se je po začetnem navdušenju nad vodstvom naših fantov morala sprijazniti s porazom s 3:1. Druščini so se med tekmo in po njej pridružili še številni obiskovalci – nekateri za krajše obdobje, drugi pa so ostali do konca.

Turnirja v kalčetu se letos ni udeležilo toliko ekip kot v preteklih letih, a pomembno je, da so udeleženci turnirja v igrah uživali, se naigrali in bili na koncu z izvedbo in ekipnim izkupičkom zadovoljni! 😉 Ob prijavi zgolj štirih ekip smo se odločili za dvokrožni sistem po principu vsak z vsakim. Tako je bilo v celotnem večeru odigranih 12 tekem, skupni zbir točk pa je zmago namenil ekipi Musc, ki sta jo zastopala Mitja Gruntar in Aleš Gašperut. Mitja si je dolgo želel medaljo, a mu je vsako leto za las spolzela iz rok. Letos pa se je v paru z Alešem okitil celo s najžlahtnejšo. 😉 Aleš je tako pokazal da se ne razume dobro zgolj s parketno različico nogometa ampak mu gre tudi namizna varianta dobro od rok! 😛 Drugo mesto sta zasedla Viktorja – Igor Baloh in Robi Gašperut. Viktorja bi se lahko poimenovala tudi organizatorja, saj sta opravila večino dela pri izvedbi turnirja in večera nasploh. Glavna favorita turnirja, Cimra, v sestavi Tine Stres in Iztok Žuber sta na koncu pristala na najnižji stopnički. Brez medalje, a kljub temu dobre volje, sta po podelitvi ostala igralca ekipe s.p., Peter Terlikar in Srečko Gašperut.

V okušanju darov sv. Martina, gretju prstov s pečenim kostanjem, igranjem kalčeta in navijanjem ter pogovori s prijatelji so tako vsi udeleženi lahko preživeli prijeten sobotni večer.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: