• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Prehodni pokal ostal doma!

Prvič v zgodovini naših turnirjev, letos je potekal šestič, je izvedbo zaznamoval dež. Glede na deževno poletje sicer nič nenavadnega. Več oz. natančneje o turnirju v prihodnjih dneh, tokratni članek pa je namenjen zgolj prvi informaciji vsem ljubitelje turnirskih prireditev, ki si v soboto niste mogli ogledati turnirja in niste seznanjeni z končno razvrstitvijo ekip.

Zmagovalci turnirja so postali igralci domače zasedbe Kotarji in tako poskrbeli, da bo prehodni pokal po letu ponovno “prezimil” doma. V kotarskem finalu so po remiju z 0:0 po rednem delu imeli več sreče in zbranosti pri streljanju penalov in tako ugnali mlado zasedbo s številnimi nadobudnimi igralci futsala, Mlekarnco s “sedežem” v Potokih! Tretje mesto je po streljanju penalov pripadlo ekipi Zuride, ki je v podobni zasedbi lani zmagala. Tako kot lani pa so tudi letos na zadnji stopnici ostali igralci iz Sužida, ki se je na letošnjem turnirnju predstavila z imenom Sarma.

Najlepša hvala vsem ekipam, številnim sponzorjem in donatorjem, prijateljem iz FD Črna lükja in množici gledalcev oz. obiskovalcev za čudovit dan! Seveda pa prireditev ne bi uspela brez izjemno pridnih in marljivih članic in članov, ki so pred in na prireditvi opravili ogromno dela!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: