• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Iz Italije s pokalom po zmagi v “malem finalu”!

Tudi letos nas je na povabilo prijateljev iz Subita pot zanesla na turnir na katerem smo vsakič, ko smo bili prisotni, preziveli lep dan. Letos se je odvijal v soboto, 26. julija. Tako kot vsako leto pa je tudi letos organizatorjem in igralcem ponagajal dež, saj skoraj kot po pravilu vsako leto po koncu skupinskega dela dodobra namoči igrišče in poskrbi na razriti in razmočeni travnati površini za težje pogoje za igro. V četrtfinalnem srečanju smo prvi zadeli in tako lahko kontrolirali srečane, v polfinalu pa je bila zgodba obratna in po zaostanku se nam ni uspelo vrniti. Tako smo odigrali tekmo za tretje mesto ki smo jo suvereno dobili. Naši krvniki v polfinalu so v finalu premagali ekipo Portugesa, ki bi v primeru slavja po tretjem zaporednem naslovu zmagovalca domov za vedno odnesla tudi prehodni pokal.
Vsako leto je sicer več težav s sestavo ekipe, a v kolikor se bo le moč zbrati tudi v prihodnje ni dvoma o naši udeležbi na tem turnirju!

ŠD Breginjski kot: Srečko, Simon Č., Robi, Aleš, Edi, Jure, Andrej

Predtekmovanje; skupina A, prva tekma (9.00)

ŠD Breginjski kot 4 : 0 (2:0) Renault pro + / Aleš, Robi, Jure, AG

Kar nekaj časa je bilo potreno da smo po številnih priložnostih le zadeli. Od tega zadetka dalje je bilo vse lažje in igra je stekla, do konca pa smo si na končnem kontu ustvarili kar precejšnjo prednost.

Predtekmovanje; skupina A, druga tekma (10.30)

ŠD Breginjski kot 2 : 0 (1:0) Livercul / Aleš, Simon Č.

Tekma je bila precej podobna prvi in kot je pokazala medsebojna tekma med članoma naše skupine, ki se je končala z remijem, to samo potrjuje. Ponovno smo potrebovali kar nekaj časa za dosego prvega zadetka, a po dosegi le tega smo vedeli da smo blizu prvemu mestu v skupini in do konca odigrali bolj sproščeno.

Četrtfinale (17.30)

ŠD Breginjski kot 2 : 1 (2:0) Mangja’ bevi a para’ so’ / Aleš, Robi

Dolg premor do četrtfinalne tekme smo izkoristili za mini “piknik” in pijačo ter druženje pri Prosnidu. Ves čas nas je spremljal dež in “strah” pred stanjem igrišča po povratku je bil prisoten. Tekma je bila zaradi težkega terena sicer zahtevna a nasprotnik je igral dokaj pazljivo, tako da smo imeli veliko prostora za igro in si uspeli do polčasa ustvariti prednost dveh zadetkov. Bolj “zanimivi” sta bili zgolj zadnji dve minuti ko je po napaki in avtogolu vratarja Srečkota nasprotnikom uspelo doseči zadetek iz kota – to priložnost so začutili a je na našo srečo niso izkoristili!

Polfinale (19.30)

ŠD Breginjski kot 0 : 2 (0:1) Randagi

Kartoni: Robi

Veselili smo se uvrstitve v polfinale a se hkrati zavedali da nismo storili še ničesar, saj je bila želena nagrada (bon za večerjo) še precej oddaljena. Žal smo naleteli na, kot se je na koncu izkazalo, najbolj kvalitetno zasedbo in doživeli poraz ter se morali zadovoljiti z “malim finalom”

Tekma za 3. mesto (20.30)

ŠD Breginjski kot 4 : 2 (2:1) Alcolugna / Aleš 2, Robi, Jure

Tekma za tretje mesto je iz prej omenjenega razloga štela zgolj za velikost oz. žlahtnost pokala. Kot se je nakoncu izkazalo smo vso “jezo” po porazu stresli na nasprotnika in suvereno osvojili 3. mesto!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: