• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Z novimi izzivi v nov mandat!

Peti občni zbor našega društva je potekal v soboto, 29. marca, v prostorih podružnične šole Breginj. Udeležilo se ga je lepo število naših članov (29 od 65), številni pa so se zaradi drugih obveznosti opravičili. Poleg članov smo lahko pozdravili tudi županjo Darjo Hauptman, predstavnike krajevne skupnosti in ostalih lokalnih društev.

Na začetku je predsednik našega društva Srečko pozdravil vse prisotne in ob petem letu svojega delovanja na kratko povzel zgodovino našega društva. Sledila so poročila za preteklo leto, po teh pa tudi plan dela za prihodnje leto. V upravnem odboru društva je prišlo do spremembe na poziciji blagajnika – to delo bo v prihodnjem mandatu opravljala Janja (sestavo UO in ostale organe si lahko ogledate tukaj).

Županja in predstavniki društev so pohvalili naše delo v preteklem letu in izrazili zadovoljstvo nad dobrim sodelovanjem. Izpostavili so nekaj večjih projektov, kjer bodo v letošnjem letu potrebovali pomoč, ter dali predloge za druge aktivnosti, pri katerih bi lahko sodelovalo naše društvo. Predstavnik KMN Oplasta Branko Velišček nam je v znak hvaležnosti za pomoč v preteklem letu podaril klubsko zastavico, do katere so po njegovih besedah upravičeni le redki. Vsekakor lepa gesta in spodbuda za naprej.

Za konec smo člani pripravili manjše presenečenje za našega predsednika, ki to delo uspešno opravlja že pet let, s funkcijo pa bo nadaljeval tudi v prihodnjem mandatu. Za darilo je dobil pokal, kjer smo mu zaželeli veliko sreče tudi v bodoče, karikaturo, ki v ozadju prikazuje nekaj uspešno izpeljanih projektov na breginjskem igrišču, ter torto in šampanjec, s katerima je ob koncu pogostil vse prisotne. Vsekakor je njegovo zagnano delo do sedaj obrodilo veliko sadov, in ne dvomimo, da se bodo uspešno izpeljane ideje in projekti nizali tudi v prihodnje.

Hvala vsem, ki so se odzvali našemu vabilu in se občnega zbora udeležili.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: