• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

FOTO: Pestro dogajanje na turnirju

Na 5. malonogometnem turnirju v Breginju je ponovno vladalo lepo vzdušje. V veliki meri je zanj poskrbelo prekrasno vreme, za zagotavljanje dobrega počutja vseh obiskovalcev pa je bilo poskrbljeno tudi s strani organizatorjev.
V lanskem letu smo prvič organizirali dobrodelni srečelov. Odziv obiskovalcev je bil izjemen, zato smo se za podobno gesto odločili tudi letos. Čeprav je bilo srečk precej več kot preteklo leto, smo tudi letos vse prodali in tako prejeli precej sredstev za dobrodelne namene. Vsaka srečka je bila dobitna, tako da so se vsi, ki so jo kupili, razveselili lepe nagrade. Po podelitvi pokalov (do sedaj še nismo omenili, da je zanje prispeval Vinko, za kar se mu najlepše zahvaljujemo) najboljšim ekipam smo izvedli še nagradno žrebanje. Zanj smo prihranili nekaj najbolj vrednih nagrad in izžrebali srečne nagrajence. V žrebanju so sodelovali vsi, ki so kupili srečko.

Ponovno smo dogajanje po končanem turnirju obogatili z glasbeno skupino Kolovrat. Svoje delo so opravili izvrstno, škoda le za dež, zaradi katerega so se vsi obiskovalci poskrili pod šotore. Zaradi dežja je odpadlo tudi predvideno streljanje z gola na gol, ki je lani poželo veliko zanimanja. Sodeč po prijavah bi bilo še bolj napeto kot lansko leto, saj se je prijavilo veliko število ljudi.

Nogometni turnir je torej ponovno uspel. Vsem obiskovalcem in ekipam se še enkrat lepo zahvaljujemo za obisk. Upamo, da so na turnirju uživali in da se ga bodo udeležili tudi prihodnje leto.

Nekaj utrinkov iz letošnjega turnirja prilagamo v obsežni fotogaleriji.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: