• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Turnir v namiznem tenisu kljub nizki udeležbi super uspel

Že od same ustanovitve društva smo si prizadevali, da bi letno organizirali čim več različnih športnih dogodkov in turnirjev. Malonogometni turnir se je že dodobra prijel, poleg tega velikega in organizacijsko zahtevnega projekta pa na drugih športnih podrčjih nismo tako aktivno delovali. Turnirji v namiznem tenisu, pikadu in ročnem nogometu so bili skoraj vsako leto tudi v letnem planu dela, a nekako nismo uspeli najti ustreznega termina, kamor bi te turnirje postavili. Z lanskim letom se je vseeno premaknilo na bolje. Organizacija turnirja v ročnem nogometu v sklopu Martinovanja se je odlično obnesla, zato smo s tem turnirjem nadaljevali tudi letos. V prazničnem decembru pa smo tokrat le zavihali rokave in pod streho že spravili prvi turnir v namiznem tenisu (za december sta načrtovana še turnirja v pokru in pikadu, a o tem več v naslednjih dneh). Turnir v namiznem tenisu smo v želji po popestritvi redne zimske rekreacije organizirali v avli breginjske šole, in kljub ne ravno visoki udeležbi je odlično uspel. Domači igralci so lahko videli in odigrali kar nekaj zelo napetih in zanimivih srečanj. V prostoru se je razvilo tudi prijetno in zabavno vzdušje, tako da verjamemo, da je vsem udeležencem teh nekaj ur hitro minilo.

V moški kategoriji se je pomerilo šest tekmovalcev, v ženski pa le dve. Zmagovalka dvoboja nežnejšega spola je postala Danila, ki je bila v dveh tekmah boljša od Jasmine. V moški kategoriji sta se po skupinskem delu (dve skupini s po tremi tekmovalci) morala od borbe za naslov posloviti Mitja in Edi. V nadaljevanju smo videli dva zanimiva polfinala, po katerih sta si napredovanje v finale zagotovila Gregor in Robi. Tekma ta tretje mesto je pripadla Srečkotu, ki je premagal Jureta, v finalu pa je s 3:0 slavil Gregor.

Na koncu sta se Mitja in Edi pomerila z dekletoma in si z zmago prislužila nagrado, ki je bila namenjena tretjeuvrščeni tekmovalki, prijateljsko tekmo pa sta odigrala tudi oba zmagovalca tega turnirja (boljši je bil Gregor).

Ta petek je bila avla breginjske šole rezervirana za turnir, že naslednji petek pa bo v njej spet potekala rekreacija in priprave na naslednji turnir. 😀

REZULTATI:

ŽENSKA KATEGORIJA

Jasmina 0:3 (-3, -4, -8) Danila
Danila 3:1 (8, -9, 4, -17) Jasmina

MOŠKA KATEGORIJA

Skupina A:
Jure 0:3 (-8, -2, -7) Srečko
Srečko 3:1 (2, -7, 2, 5) Edi
Edi 0:3 (-8, -6, -7) Jure

Skupina B:
Gregor 1:3 (-7, 11, -3, -11) Robi
Robi 3:0 (9, 4, 8) Mitja
Mitja 0:3 (-10, -10, -10) Gregor

Polfinale:
Srečko 1:3 (-12, -8, 1, -9) Gregor
Robi 3:0 (9, 5, 3) Jure

Za 3. mesto:
Srečko 3:0 (4, 2, 12) Jure

Finale:
Gregor 3:0 (10, 9, 7) Robi

One Response

  1. Dodane so fotografije iz turnirja…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: