• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Krejski prvenec

V soboto, 8. septembra smo se odzvali vabilu in se prvič v dvoletni zgodovini turnirjev na novem asfaltnem igrišču v Kredu, odpravili v to bližnjo vasico! Kot je že omenjeno je igrišče popolnoma novo, lepo urejeno, tako da so pogoji za igro idealni. Našim fantom je ob kratki klopi edino težavo za igro povzročalo močno sonce, ki igralcev niti za hip ni izpustilo iz svojega okrilja. 😉

Zahvale organizatorju za vabilo in pohvale za organizacijo. Upamo, da bo ta turnir ostal stalnica in da se bomo uspeli tudi v prihodnje zbrati v zadostnem številu za udeležbo!

Kotarji: Igor, Marko L., Mitja G., Robi, Aleš, Srečko

Predtekmovanje; skupina B, prva tekma (11.30)

Kotarji 3 : 5 (1:2) Potoki / Robi, Srečko, Aleš

Tekmo proti mladim fantom iz Potok in okoliških krajev, okreplejenimi s fanti iz ekipe Santos (pod tem imenom so letos nastopali v Breginju) iz Drežniškega so zaznamovale številne napake v naši obrambi, tako da smo bili skozi celotno srečanje v položaju lovljenja zaostanka. Nekajkrat smo bili sicer zelo blizu preobrata, toda vselej so bili igralci nasprotne ekipe dovolj zbrani, da so ohranili prednost in na koncu zasluženo slavili!

Predtekmovanje; skupina B, druga tekma (12.30)

Kotarji 2 : 4 (0:2) Livek / Srečko, Marko L.

Tako kot prvo tekmo, so tudi srečanje proti Livku zaznamovale številne napake na samem začetku srečanja, kar so nasprotniki s pridom izkoristili in si hitro priigrali veliko prednost. V drugem polčasu smo sicer poizkušali z bolj agresivno igro, toda Livčani so z vratarjem v polju umirili igro in tako nevtralizirali našo agresivnost. Proti koncu tekme so nam za kaj več kot dva zadetka v mreži nasprotnika pošle tudi moči, tako da smo se morali sprijazniti z dejstvom, da tekmovanje zapuščamo brez osvojene točke.

Na zadnjem srečanju v naši skupini je ekipa Potok z rezultatom 2:1 premagala ekipo Livka in se tako uvrstila v polfinale. Končni zmagovalec turnirja je postala ekipa iz Žage!

2 komentarja

  1. Vsem, ki ste pričakovali ta članek, se opravičujemo za malce pozno objavo…

  2. en sok u šd ju za đabe zarad zamude,drgač pa odlično upam d ste se meli lepo….. 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: