• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Tretji občni zbor uspešno izpeljan

Tretji občni zbor našega društva je potekal 10. marca v prostorih podružnične šole Breginj. Na zboru oz. srečanju vseh članov smo uspešno leto, ob pregledu preteklega delovanja in seznanitvi s planom za prihodnost, zaokrožili s prijetnim druženjem.

Občnega zbora se je letos udeležila večina od 50 članov društva, prisotni pa so bili, poleg županje občine Kobarid – gospe Darje Hauptman, še predstavniki KS Breginj, podružnične šole Breginj, PGD Breginj, TD Breginj, KD Stol Breginj, planinskega odseka Breginj in nekateri od kotarskih predstavnikov v občinskem svetu.

Med potekom občnega zbora so si vsi zbrani lahko preko diaprojekcije ogledali slikovni prikaz dejavnosti našega društva v letu 2011. Županja, kot tudi vsi ostali predstavniki lokalnih društev so pohvalili opravljeno delo in sodelovanje v preteklosti in pozvali k nadaljevanju projektov – naših in skupnih!
Hvala županji in vsem predstavnikom lokalnih društev in ustanov, ki ste si vzeli čas in se odzvali našemu vabilu! To nam resnično veliko pomeni!

Po koncu uradnega dela je sledila manjša pogostitev ob kateri so vsi zbrani obdelali še mnoge zanimive teme.

One Response

  1. Gornji članek, kot tudi še nekaj člankov, ki še čakajo na objavo, je zaradi obilice drugega dela objavljen s precejšnjim časovnim zamikom za kar se vsem bralcem opravičujemo!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: