• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Danes težko pričakovan pričetek ZRL 2011/12

Danes s prvimi tekmami “odpira vrata” nova sezona ZRL (zimske rekreacijske lige) v Kobaridu. Organizator lige je moral pred začekom urediti nekaj stvari, tako da se je začetek, v primerjavi s preteklimi leti, kar malce zavlekel. Po navadi se je liga začela že v začetku novembra, tokrat pa so vsi, ki so jo nestrpno pričakovali, morali potrpeti dobra dva tedna dlje.

Letošnja sezona bo naša četrta in hkrati tretja zaporedna, na kateri bomo nastopali z dvema ekipama – Kotarji in ŠD Breginjski kot. Statistiko in poročila dosedanjih nastopov naših dveh ekip na ZRL Kobarid si lahko ogledate tukaj.

Od organizatorjev smo prejeli tudi podrobnejši opis poteka lige, katerega bomo v nadaljevanju na kratko povzeli. Seveda pa obljubljamo, da bodo vse informacije v zvezi z zimsko rekreacijsko ligo na naši spletni strani tudi ažurno objavljene.

Za letošnjo rekreacijsko ligo se je prijavilo 13 ekip – poleg naših dveh ekip še Barbarossa, Kovi, Livek, Oplast mladi, Odpisani, Pleterje, Sarma bar,  TŠD Simon Gregorčič, Trnovo, Zuride in Žaga.

Organizatorji so se odločili za “ligaški” tekmovalni sistem, kar pomeni, da bodo ekipe odigrale enokrožno vsaka z vsako.

Spored prvega kola lige:

15.30 OPLAST MLADI – ODPISANI
16.15 SARMA BAR – TRNOVO
17.00 ZURIDE – PLETERJE
17.45 BARBAROSSA – KOVI
18.15 ŽAGA – TŠD S. GREGORČIČ
19.00 LIVEK – KOTARJI
ŠD BREGINJSKI KOT – prosti

Več informacij v zvezi z ligo dobite tudi na facebook strani organizatorja – OplastFacebook.

Našim fantom, kot tudi vsem ostalim udeležencem lige, želimo obilo užitkov in zabave v igri, čimmanj poškodb in čimveč zmag! 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: