• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

“Pod Goščo” tudi letos čudovito vzdušje

Tako kot že nekaj zadnjih let, smo se tudi letos odzvali vabilu organizatorja memoriala in ponovno zelo uživali v čudovitem ambientu igrišča “pod Goščo” v Podbeli. Dogodek je bil zaradi slabega vremena prestavljen za en teden, tako da se je namesto 18. odvijal 25. septembra in to na čudovit sončen dan, ki je na trubune privabil veliko število ljudi…

Najprej so nekaj tekem odigrali veterani, nadaljevali pa njihovi naslednjiki, ki dandanes še redno aktivno nastopajo na raznih nogometnih turnirjih. Naši tekmi sta bili na sporedu v popoldanskih urah, kar je odgovarjalo kar velikemu številu fantov, tako da smo se zbrali v številčno precej močni sestavi, žal pa, tako kot vsa leta dosedaj, tudi brez nekaterih ključnih oz. tehnično močnih igralcev.

Prvi del tekme proti ekipi Pleterje smo igrali dober nogomet in bili večkrat zelo nevarni, toda žoga nikakor ni hotela v gol. So bili pa zato toliko bolj uspešni pri realizaciji nasprotniki in na odmor odšli s prednostjo. Zavedajoč se pomena zmage na tej tekmi smo v preveliki želji v drugem delu povsem pogoreli, tako da nam je nasprotnik zabijal lahke zadetke iz protinapadov.
Naslednje srečanje smo zaradi poraza na prvem odigrali takoj. V prvem delu smo celo povedli, toda svežim igralcem Kamnega žal nismo mogli tekaško in posledično tudi taktično parirati, tako da smo tudi na tem srečanju na koncu vknjižili visok poraz.

Kot je že v uvodu omenjeno se dogodka vedno z veseljem udeležimo, na igrišču oz. v tem ambientu pa vedno nadvse uživamo. Hvala organizatorju za povabilo in okrepčilo! 😉

Breginj: Valter, Marko M., Robi, Srečko, Simon Č., Simon M., Andrej, Jure

Predtekmovanje; skupina C, prva tekma (13.30)

Breginj 1 : 4 (0:1) Pleterje

Strelec za Breginj: Robi

Predtekmovanje; skupina C, druga tekma (14.00)

Kotarji 1 : 3 (1:1) Kamno

Strelec za Breginj: Robi

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: