• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Lep dan za čudovit kolesarski maraton

Preteklo nedeljo, 28. avgusta, se je ponovno odvijal tradicionalni kolesarski maraton “čez odprte meje”. Ob 8.30 se je okoli 350 kolesarjev odpravilo na (skupaj) skoraj štiriurno in slabih 100km dolgo pot iz Povoletta do Breginja in, po krajšem počitku in okrepčilu na breginjskem športnem igrišču, po isti poti nazaj na začetno točko.

Udeleženci tradicionalno prikolesarjo skupaj, v spremstvu vozil, do Starega sela, od tu pa do Breginja pa poteka kratka, a zato nič manj zanimiva dirka. Vsekakor zelo prijetna popestritev tega maratona, saj pridejo tako na svoj račun tudi bolje pripravljeni in tisti bolj tekmovalni udeleženci. Zmagovalec je letos postal član organizatorja dogodka (KK Soča Kobarid), Milko Volarič.

Po lanskem sušnem letu, kar se tiče domačih (kotarskih) udeležencev na tem izjemno prijetnem rekreativnem dogodku, ponovno prihajata dva udeleženca tudi iz naših vrst – z MTB kolesi sta se namreč maratona udeležila Simon Čebokli in Srečko Gašperut. Skupaj s štirimi člani KK Soča sta osvojila tudi pokal za eno izmed najštevilčnejših ekip na maratonu. Člani KK Soča so pokal odstopili našima predstavnikoma, tako da je ta že našel svoj prostor v klubskem prostoru našega društva.

Čestitke z naše strani vsem zmagovalcem v posamičnih kategorijah, absolutnemu zmagovalcu Milkotu kot tudi vsem ostalim udeležencem za prekolesarjeno pot.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: