• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Obetal se je spektakel, zgodil se je dež!

Le slab dan po slabi izkušnji z lužo, ko nam je vreme in posledično uničeno igrišče pokvarilo sicer prijeten dan na turnirju v italijanskem Subit-u, smo se še vedno rahlo razočarani, predvsem pa močno utrujeni zaradi takšnih in drugačnih stvari, odpravili še na turnir na Livek. Tako kot v Subit-u je tudi na Livku vreme močno ponagajalo organizatorju in dolgo in dobro delo pri pripravi igrišča za jubilejni, 30. nogometni turnir, je dež hitro uničil.
Tekme so se odvijale tudi na dan, ko smo mi bili v Italiji, tako da je bilo igrišče zelo obremenjeno in je bila situacija ob našem prihodu na prizorišče precej kaotična. Kljub velikemu trudu organizatorjev, da bi kolikor toliko utrdili igralno površino, stanje igrišča ni dopuščalo niti približno regularnih pogojev za igro. Glede na to, da smo prišli v velikem številu na prizorišče dogodka, smo na lastno željo in ob strinjanju nasprotnikov odigrali obe tekmi – bolj z željo, da s tem damo podporo organizatorju v težki situaciji v kateri se je na vse pretege trudil naredti kar največ, kot s kakršno koli drugo željo.

Na prvi tekmi smo celo povedli, toda do konca polčasa je Pleterjam uspelo izzid preobrniti. Drugi del smo začeli dobro in kmalu izenačili, toda žilavi igralci iz drežniškega se niso dali in si le nekaj minut pred koncem srečanja priigrali zmago, ki jih je, kot se je na koncu izkazalo, po zmagi nad Barom Lipa vodila v nadaljevanje tekmovanja. Takoj po koncu te tekme smo ob želji po čimhitrejšem zaključku tekem v blatni in posledično mokri športni opremi odigrali še drugo tekmo v skupini. Ekipa Bara Lipe je bila na tem srečanju veliko boljša oz. se je na tem neugodnem terenu veliko bolje znašla od nas in tako popolnoma zasluženo prišla do visoke zmage.

Čestitke Livškim ljubiteljem športa ob okroglem jubileju ter pohvale tokratnim organizatorjem za ves trud pri pripravi in veliko mero vztrajnosti ob nepričakovanih vremenskih razmerah!
Škoda, da je vreme pokvarilo turnir, saj bi v nasprotnem odlično pripravljen teren in zelo kvalitetne prijavljene ekipe poskrbeli za jubileja vreden turnir!

Kotarji: Marko M., Robi, Srečko, Andrej, Simon Č., Balky, Sandi, Darko

Predtekmovanje; skupina B, prva tekma (11.30)

Kotarji 2 : 3 (1:2) Pleterje

Strelca za Kotarje: Marko M., Simon Č.

Predtekmovanje; skupina B, druga tekma (12.15)

Kotarji 0 : 4 (0:3) Bar Lipa

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: