• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Skupaj z našimi “orli” poleteli do brona

Preteklo soboto (19. marca) smo se udeležili ekipne tekme skakalcev na planiški velikanki. Že po lanskem prvem obisku (SP v poletih – Planica 2010) v režiji našega društva se je glede na odziv udeležencev zdelo, da lahko izlet pod Ponce postane tradicionalen, po letošnjem ponovnem odličnem dnevu, ki so ga preživeli vsi udeleženci, pa lahko to le potrdimo. Letos so nam dan polepšali še naši “orli”, ki so osvojili ekipno tretje mesto in tako le potrdili kvaliteto in pred nekaj tedni pridobljen bron iz svetovnega prvenstva.

Letos je sicer po dolgem obdobju (25 let) letalnica ostala brez rekorda, toda verjamemo, da bodo naši strokovnjaki in organizatorji tekmovanja poskrbeli, da se rekord kar se da hitro ponovno vrne tja, kamor sodi!  Pred dobrim mesecem dni je za 7,5 m (iz 239 m na 246,5 m) Johan Remen Evensen pomaknil rekordno letvico in rekord preselil na rodno Norveško – na s pomočjo naših strokovnjakov (Janez in Sebastjan Gorišek) prenovljeni Vikersund.

Kot je že omenjeno v uvodu članka – zagotovo se drugo leto (če le ne bo nagajalo vreme) ponovno vrnemo pod Ponce. Upamo, da bo takrat podoba Planice bližja tej, kot sedanji!

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: