• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Naši v boj proti aktualnima prvakoma!

V soboto obe naši ekipi nadaljujeta z nastopi na ZRL Kobarid. V preteklem vikendu igralci ekipe ŠD Breginjski kot niso nastopili, saj so tako prvo kot tudi drugo kolo odigrali v uvodnem vikendu. Kotarji pa so pretekli vikend nastopili in po minimalnem porazu (2:1) na prvi tekmi vknjižili prvo zmago.
Tokrat obe naši ekipi čaka boj s prvaki lanske lige … Ekipa M Bar + Ag. Metulj je namreč aktualni prvak lige, ekipa Idrskega pa je lani še drugič zapored postala prvak lige “za svojo dušo”.

Ekipa ŠD Breginjski kot se bo pomerila proti ekipi M Bar + Ag. Metulj, ki je v lanskem letu osvojila ZRL Kobarid, naše fante pa na tokratnega nasprotnika ne veže nič kaj lep spomin, saj so jim v lanskem prvem kolu lige zabili kar 18 zadetkov. Mislimo, da dodatnih pojasnil v zvezi s kakovostno razliko ni potrebno omenjati.
Kotarji se bodo za čim večjo bero točk “udarili” z dobro poznano ekipo Idrskega. V prvem delu ta ekipa že tradicionalno nastopa po sistemu toplo-hladno, tako da je vse odvisno od njihove dnevne forme in igralcev, ki jih imajo na razpolago za tekmo. Ob morebitni popolni zasedbi, imajo na tej tekmi vlogo favorita, kar pa ne pomeni, da naši fantje z zbrano igro ne morejo presenetiti.

Upamo, da bodo Kotarji nadaljevali v ritmu prejšnje tekme in da bodo nasprotniki ekipe ŠD Breginjski kot k tekmi pristopili bolj rezervirano kot v pretekli sezoni.

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 3. krog – SOBOTA, 20. november 2010, ob 14.40

ŠD BREGINJSKI KOT : M BAR + AG. METULJ

Kobarid – Športna dvorana

ZRL Kobarid, 3. krog – SOBOTA, 20. november 2010, ob 15.20

KOTARJI : IDRSKO

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: