• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Prisotni na zgodovinski tekmi

Večini športnih navdušencev je že iz naslova jasno, da je govora o otvoritveni tekmi nogometnega stadiona v ljubljanskih Stožicah. Iz športnega vidika je šlo sicer zgolj za prijateljsko tekmo z reprezentanco Avstralije, toda otvoritev (pre)dolgo pričakovanega nogometnega stadiona lahko kljub temu označimo kot zgodovinski dogodek!
Kot je v naslovu omenjeno, je bila tudi skupina naših članov del tega spektakla. Iz Breginjskega kota se je na dan tekme proti Ljubljani odpravilo osem članov, še dva pa sta se nam pridružila v Ljubljani. Na izjemno lepem in modernem objektu smo vsi udeleženci zelo uživali v nogometni predstavi in ob zmagoslavju naših fantov.

Športni park Stožice (dvorana s 12000 sedeži, ki je krst doživela dan pred nogometnim stadionom s 16000 sedišči) bo v prihodnje gostil mnoge športne in druge zabavne prireditve, tako da bodo imeli vsi tisti, ki tokrat niso uspeli dobiti karte oz. se iz drugega razloga niso mogli udeležiti otvoritvenih tekem na stadionu oz. v dvorani, še veliko priložnosti za obisk in udeležbo na katerem izmed dogodkov. Iz lastnih izkušenj lahko povemo, da jim zagotovo ne bo žal.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: