• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Vabilo na avdicijo za oddajo “Kdo gre v Afriko?”

Na naš e-naslov smo prejeli vabilo oz. obvestilo o “resničnostnem šovu” z nagradnim in dobrodelnim pridihom. Prav zaradi dobrodelnosti tega projekta smo se tudi odločili za objavo na spletni strani in na ta način tudi pomoči pri promoviranju tega dogodka!

Nogometni šov se bo v režiji RTV Slovenija odvijal v času pred prihajajočim svetovnim prvenstvom z namenom stopnjevanja vročice pred slovenskimi nastopi na nogometnem velespektaklu!

V nadaljevanju si lahko ogledate vsebino omenjenega obvestila in, če vas ta projekt zanima, poiščete več uporabnih informacij.

Pozdravljeni,

RTV Slovenija bo aprila snemala nogometno oddajo tekmovalnega značaja z nagrado: potovanje na SP v nogometu. Če vas zanima oz. želite sodelovati, preberite spodnji tekst in se prijavite.

LINK: http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/igrajte-z-legendami-nogometa-in-si-priborite-pot-na-sp/226847

Vabilo na avdicijo »KDO GRE V AFRIKO?«

RTV SLO bo aprila pod pokroviteljstvom UNICEF-a snemala razvedrilno nogometno oddajo tekmovalnega značaja. V oddaji bomo sestavljali ekipi Severa in Juga Slovenije, ki se bosta teden pred začetkom Svetovnega prvenstva v nogometu pomerili na pravi nogometni tekmi. Nagrada za najboljša igralca obeh ekip ( po izboru gledalcev) sta potovanje in ogled tekme naše reprezentance na SP v nogometu v JAR-u. Zaključni dogodek, tekma, ima dobrodelno noto, saj bo  izkupiček od prodaje vstopnic in glasovanja za najboljša tekmovalca namenjen UNICEFU.

SESTAVA EKIP
Vsaka ekipa (Sever, Jug) ima po 18 igralcev in je sestavljena iz 6-ih nekdanjih profesionalnih nogometašev (Zahovič, Čeh, …), 6-ih znanih osebnosti (Dejan Zavec, Tomi Meglič, Magnifico …) in 6-ih rekreativnih igralcev nogometa. Teh 6 za vsako ekipo bomo izbrali med vsemi, ki se bodo prijavili na avdicijo za oddajo »Kdo gre v Afriko?«
Za ekipo Sever se lahko prijavijo rekreativni nogometaši s Štajerske, Gorenjske, Koroške, Prekmurja in Zasavja,
za ekipo Jug rekreativci iz Ljubljane in okolice, Primorske, Notranjske,  Dolenjske in Posavja.

PRIJAVI SE…
Ker pričakujemo na končni humanitarni tekmi pravi nogometni boj na zmago, želimo, da se na avdicijo prijavijo rekreativni igralci nogometa in tukaj nastopi vaša priložnost, da zaigrate in trenirate s pravimi legendami nogometa ( Zahovič, Čeh, Simeunovič, Udovič),  hkrati pa si lahko prislužite potovanje in ogled tekme naše reprezentanci na SP v nogometu v JAR-u.
Na avdicijo, oziroma nogometni test znanja, se rekreativni nogometaši lahko prijavijo s prijavnico, ki je priložena, do 6. aprila 2010 na spletni naslov »kdogrevafriko@rtvslo.si« ali pa na poštni naslov: RTV Slovenija, Kolodvorska 2, 1550 Ljubljana, za oddajo »Kdo gre v Afriko?«.
Avdicija za ekipo JUG bo 10.4. v Ljubljani, za ekipo SEVER 11.4. v Mariboru. O izboru in vabilu na avdicijo vas obvestimo po telefonu.

Prijavi se, to je tvoja priložnost!

2 komentarja

 1. A gremo malo dribljat?

 2. Sam Keac, to je samo za rekreativne nogometaše, ne za profije! 🙂 Tko da ti žal ne morš it dribljat.. 😉 😉
  Zna bit kar zanimivo!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: