• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Kotarji zaključili s točko

Igralci Kotarjev so ligo končali na precej specifičen način, saj je bil remi, ki so ga dosegli na njihovi zadnji tekmi, sploh prvi te ekipe na letošnji ZRL Kobarid. Poleg rezultata pa je bil zanimiv tudi sistem igre, s katerim so to točko dosegli!
Zaradi številnih nesaniranih poškodb se je na igralskih položajih zgodilo kar nekaj sprememb. Tako je Aleš, ki ima precejšnje težave s poškodbo hrbta, stopil na vrata, standardni vratar Marko pa je dobil veliko minutažo za dosego svojega prvenca. Kljub dobri in borbeni igri mu zadetka ni uspelo doseči in tako je poleg Darkota, ki je odigral le dve tekmi, in Borisa, ki na letošnji izvedbi zimske lige sploh ni stopil na parket kobariške dvorane, ostal edini v ekipi Kotarjev, ki zadetka ni dosegel.
Kotarji pa niso presenetili le z menjavami na standardnih položajih, ampak tudi z načinom igre, saj so od prve do zadnje minute srečanja igrali z vratarjem v polju!

ZRL Kobarid, 7. krog nadaljevanja;

Kotarji 2 : 2 (1 : 2) Glejštarji / Aleš, Robi

Kotarji: Marko, Jure, Sandi, Aleš, Robi, Simon Č.

Kot smo že omenili, so Kotarji od samega začetka igrali z vratarjem v polju. Nasprotnike je tak sistem na začetku srečanja precej zmedel, a na njihovo srečo tudi Kotarji niso bili najbolj uigrani. Tako so namesto nevarnih poskusov na vrata nasprotnika pogosto morali hitro teči v obrambo, saj so žoge v napadu poceni zapravili. Glejštarji so pretili iz hitrih protinapadov, ki so se ob zmedeni igri Kotarjev vrstili eden za drugim. Gol je neprestano visel v zraku in Glejštarjem je v enem izmed protinapadov le uspelo premagati Aleša. Igra Kotarjev se kljub prejetemu zadetku ni bistveno popravila. Nekajkrat se jim je le uspelo prebiti bližje nasprotnikovemu golu, a žoga je vedno znova zletela mimo. Da bo potrebno v drugem polčasu napraviti konkretne spremembe v igri, so Kotarji dokončno spoznali po še drugem prejetem zadetku iz protinapada, ko sta se pred njihovim golom sama znašla dva igralca nasprotne ekipe in brez težav žogo spravila v mrežo.
Na klopi so se Kotarji strinjali, da bo potrebno v drugem polčasu igro izboljšati. Dobili so nek nov zagon, ki jih je v drugem polčasu kar nosil po igrišču. Priložnosti so se vrstile in za mirnejše nadaljevanje in napad na izenačenje oziroma zmago je dodobra pripomogel Alešev hiter zadetek. Aleš je s kakšnih osmih metrov meril pod prečko in vratar je bil brez moči. Da bo tekma napeta do konca, je čez nekaj minut poskrbel Robi, ki je z močnim strelom z leve strani izid izenačil. Kotarji pa kljub izenačenju niso končali z obleganjem nasprotnikovih vrat. Bili so precej boljši nasprotnik in zapravili precej lepih priložnosti. Do konca tekme se izid ni spremenil in tako je ostalo pri rezultatu 2:2, s katerim sta bili zadovoljni obe ekipi. Res je, da bi z zmago Kotarji napredovali na četrto mesto, a naj višji cilji obveljajo za naslednje leto.

Lestvica po sedmem, zadnjem odigranem kolu v drugem delu ZRL Kobarid:

Skupina “ZA SVOJO DUŠO”
Mesto: Ekipa: T Z R P DG PG GR TOČ
1 Idrsko
6 5 0 1 24 9 +15 15
2 Pleterje
6 5 0 1 31 9 +22 15
3 Oplast U-15 6 4 0 2 23 13 +10 12
4 Glejštarji 6 3 1 2 22 18 +4 10
5 Kotarji 6 2 1 3 26 23 +3 7
6 Cezar 6 1 0 5 6 27 -21 3
7 ŠD Breginjski kot 6 0 0 6 9 42 -33 0

Opomba: o uvrstitvi ekip z enakim številom točk odloča medsebojna tekma!

7. krog; 27/2/2010
Kotarji 2:2 (0:2) Glejštarji / Aleš, Robi
Cezar 0:3 Oplast U-15
Idrsko 4:1 Pleterje
ŠD Breginjski kot prosti

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: