• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Blizu kot še nikoli

V soboto so se na zimski rekreacijski ligi v Kobaridu igrale tekme petega kroga nadaljevanja. Od naših je tekmo odigrala samo ekipa ŠD Breginjski kot, ki je proti Cezarju na koncu tesno izgubila z 1:2. Tekma se je izkazala kot pravi derbi začelja lestvice (ekipi sta v skupini “Za svojo dušo” v drugem delu zabeležili po štiri poraze), saj je bila napeta in izenačena vse do konca. Pred to tekmo bi morali svojo odigrati tudi Kotarji. Pomeriti naj bi se proti ekipi Oplast U-15, a na tekmo so prišli le trije igralci omenjene ekipe. Kljub tej nevšečnosti so med seboj odigrali prijateljsko tekmo. Od organizatorja pa je že zvečer sledil poziv, naj se ekipi dogovorita za srečanje prihodnji vikend.

ZRL Kobarid, 5. krog nadaljevanja;

ŠD Breginjski kot 1 : 2 (1 : 1) Cezar / Edi

ŠD Breginjski kot: Srečko, Andrej, Mitja H., Igor, Edi, Balky, Martin

Da bo derbi prijateljski, se je dalo čutiti že tekmo pred začetkom derbija med nasprotnikoma, ki se borita za predzadnje mesto na ligi! 😉 V sicer odpovedani tekmi med Oplast U-15 in Kotarji sta mladim fantom Oplasta na prijateljski tekmi s Kotarji na pomoč priskočila Srečko (ŠD Breginjski kot) in Zebca (Cezar)! Zmagali so Kotarji, tako da je v obeh, kot tudi v vseh njunih soigralcih, pred tekmo “živela” še močnejša želja po zmagi.
Kmalu po začetku tekme se je zgodilo nekaj nepričakovanega. Z natančnim strelom po tleh iz okoli dvanajstih metrov je s svojim prvencem Edi popeljal našo ekipo v vodstvo. Po zaostanku so igralci Cezarja vse moči usmerili v napad in nekaj minut pred koncem jim je uspelo izid izenačiti. Pri tem je ostalo do konca polčasa. Drugi polčas je bil veliko bolj umirjen, saj so se oboji zavedali, da je izid iz prvega dela ugoden, poleg tega pa je visok tempo v prvem polčasu pustil posledice! Dogodek tekme se je zgodil pet minut pred koncem, ko je prišlo do nesporazuma na relaciji igralci – sodnik zaradi neodločnosti slednjega. Vsi igralci našega moštva so namreč “videli” kot in se pripravili na izvedbo le-tega, sodnik pa je z obotavljanjem svojo odločitev prepustil igralcem. Med tem pa je v nasprotni napad krenil igralec Cezarja, prejel podajo vratarja in izkoristil neodločnost vratarja naše ekipe za vodstvo svoje ekipe. Naši fantje so sicer veliko poizkušali, toda vratar nasprotnikov se ni pustil premagati! Škoda, da le nekaj sekund pred koncem niso izkoristili lepe priložnosti iz t. i. indirekta.
Nad potekom tekme in daleč najboljšim izidom na letošnji ZRL pa so bili igralci naše ekipe lahko zelo zadovoljni!

Lestvica po petem odigranem kolu v drugem delu ZRL Kobarid:

Skupina “ZA SVOJO DUŠO”
Mesto: Ekipa: T Z R P DG PG GR TOČ
1 Pleterje
3 3 0 0 19 3 +16 9
2 Idrsko
4 3 0 1 13 5 +8 9
3 Glejštarji 5 3 0 2 20 16 +4 9
4 Kotarji 3 2 0 1 13 5 +8 6
5 Oplast U-15
3 2 0 1 11 6 +5 6
6 Cezar 5 1 0 4 6 24 -18 3
7 ŠD Breginjski kot 5 0 0 5 8 35 -27 0

5. krog; 6/2/2010
ŠD Breginjski kot 1:2 (1:1) Cezar / Edi
Kotarji : Oplast U-15 (tekma preložena)
Idrsko 5:1 Glejštarji
Pleterje prosti

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: