• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Pestro futsal dogajanje v Posočju

Pred odhodom na EP v futsalu, ki bo od 19. do 31. januarja potekalo na Madžarskem, bo naša reprezentanca odigrala še dve prijateljski tekmi z Romuni. Od predstavnikov organizatorja tekme v Kobaridu (KMN Oplast) smo dobili vabilo, ki ga v malce prirejeni obliki delimo tudi z vami in vas vabimo, da se v čim večjem številu udeležite katere izmed obeh tekem in tako podprete naše fante pred odhodom na pomembno tekmovanje!

Danes (sreda) in v četrtek, 13. in 14. 01. 2010 bo slovenska državna futsal reprezentanca v Tolminu in Kobaridu odigrala zadnji dve pripravljalni tekmi pred odhodom na Evropsko prvenstvo na Madžarskem.

Prvo tekmo iz Tolmina (sreda ob 20.00) bo prenašala tudi TV Slovenija na drugem programu, kar je za futsal in Posočje  zgodovinski dogodek, saj gre za prvi direkten prenos prijateljske tekme futsal reprezentance in prvi direkten prenos športnega dogodka iz športne dvorane v Tolminu.

V Kobaridu pa bo v četrtek ob 18.30 reprezentanca Slovenije, odigrala svojo zadnjo tekmo pred odhodom na EP. Za vse obiskovalce uprava KMN Oplast sporoča, da bo za parkiranje poskrbljeno na prostoru med OŠ in knjižnico.

Vstop na obe tekmi je prost – brez vstopnine. Vse obiskovalce organizatorja naprošata, da pridejo pravočasno oz. vsaj 15 minut pred tekmo, ker je na začetku predviden protokol s predstavitvijo igralcev obeh ekip in poslušanjem himen.

2 komentarja

 1. To si bom pa prou z veseljem pogledu po TV dans zvečer! Sm prou vesel, da je tud futsal pršou na televizijo… in to v živo!

  Škoda da sm mogu v Lj., k bi blo še bolš v živo pogledat.

  Veliko sreče in uspeha našim na EPju!

 2. Tut jst jim želim veliko sreče…
  Upam, da se bodo dans in jutri pokazali v pravi luči in šli na EP polni samozavesti…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: