• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

Precej uspešen dan

Za vse omenjene akterje v napovedniku je bil današnji dan kar uspešen. Kotarji so na prvi tekmi dosegli visoko zmago in se z njo prebili kar na tretje mesto v svoji skupini, ekipa ŠD Breginjski kot je prejela manj golov kot na prvi tekmi 😉 in celo dosegla prvenec, Slovenija pa si je pred povratno tekmo, ki bo v sredo v Mariboru, priigrala kar dobro izhodišče!

ZRL Kobarid, 2. krog;

Kotarji 7 : 0 (3 : 0) Oplast U-15 / Robi 3, Erik 2, Jure 2

Kotarji: Marko, Jure, Erik, Sandi, Aleš, Robi

Po visokem porazu na prvi tekmi so Kotarji imeli težko nalogo, saj so za ugodno pozicijo pred nadaljevanjem lige pravzaprav morali zmagati. Ekipa Oplast U-15 je prejšnji teden tesno izgubila proti Ložicam (2:3) in bila pred dvobojem precej samozavestna. Pokazalo pa se je, da so Kotarji kakovostnejši nasprotnik. Že na začetku so močno pritisnili in hitro povedli prek Robija. Isti igralec je kmalu izid po lepi podaji Sandija iz kota še povišal. Za visoko prednost pred nadaljevanjem tekme je zadel še Jure. Iz prvega polčasa velja omeniti še nekaj nevarnih priložnosti. Sandi, Robi in Erik so se vsak po enkrat znašli sami pred vratarjem, ki je njihove poskuse ubranil. Tudi Aleš je poskušal s streli od daleč, a žal ni dovolj dobro nameril. Edini poskus nasprotnikov v prvem polčasu beležimo šele v zadnji minuti, ko se je z izjemno obrambo izkazal Marko. V drugem polčasu Kotarji niso popustili. Za povišanje vodstva je poskrbel Erik, Robi pa je že naslednjo akcijo za svoj hat-trick izkoristil samostojen Alešev prodor in žogo le potisnil v gol. Še enkrat sta zadela Erik in Jure in tako prednost Kotarjev povišala že za sedem. Tudi v drugem polčasu so Kotarji zgrešili številne izjemne priložnosti. Da pa zadetka niso prejeli, je v veliki meri zaslužen tudi vratar Marko, ki se je resnično izkazal. Med drugim je ubranil tudi strel iz desetih metrov.

ZRL Kobarid, 2. krog;

ŠD Breginjski kot 1 : 12 (0 : 5) Oplast U-18 / Srečko

ŠD Breginjski kot: Valter, Mitja L., Srečko, Andrej, Mitja H., Balky

Na drugi tekmi je prišlo do zamenjave na golu. Tokrat je branil Valter, ki je z nekaj odličnimi posredovanji poskrbel, da zmaga ekipe Oplast U-18 ni bila še višja. Predvsem pa so se igralci ekipe ŠD Breginjski kot tokrat zelo izkazali. V prvem polčasu je imel zelo lepo priložnost Mitja L., a mu je poskus vratar odlično ubranil. Velja omeniti tudi dva nevarna poskusa Andreja z glavo. Drugi polčas so bili nevarni Balky, Srečko in Mitja L. Zadeli so tudi prvi zadetek na letošnji ligi, katerega so se zelo razveselili in nad katerim so bili navdušeni tudi na tribunah. Balky je potegnil do kazenskega prostora in z domiselno podajo s peto žogo poslal do Srečkota. Vratar je kar dvakrat njegov strel odbil, tretjič pa je Srečko le zadel. Eno najlepših akcij na tekmi je čez nekaj minut samostojno izvedel Mitja L. Na sredini igrišča se je odločil za prodor, bil hitrejši od dveh nasprotnikov in z močnim strelom zatresel samo stičišče vratnic. Ko bi le žoga zletela malce nižje … Tekma se je končala s prijateljskim stiskom rok. Naša ekipa je tudi tokrat visoko izgubila, a kljub temu komaj čaka na naslednji izziv.

Kotarji so tako le uresničili pričakovanja in jih z visoko zmago celo presegli. Le redkokdo je pričakoval tako dobro in učinkovito igro, kot so jo prikazali. Pred nadaljevanjem so tako lahko upravičeno zadovoljni, saj zdaj zasedajo tretje mesto na lestvici, ki ga bodo poskušali naslednji teden proti Medigu še nadgraditi. Naslednji teden pa naša druga ekipa ne bo nastopila. Kar nekaj igralcev se  bo namreč udeležilo gasilskega izleta in zato so se odločili, da bodo izkoristili možnost prestavitve tekme.

Lestvici po drugem odigranem kolu:

MODRA SKUPINA
Mesto: Ekipa: T Z R P DG PG GR TOČ
1 ŠRD Ložice
2 2 0 0 6 3 +3 6
2 Kamp Nadiža 2 1 1 0 6 0 +6 4
3 Kotarji 2 1 0 1 7 6 +1 3
4 Pleterje 1 0 1 0 0 0 0 1
5 Medigo 1 0 0 1 1 3 -2 0
6 Alegria
0 0 0 0 0 0 0 0
7 Oplast U-15 2 0 0 2 2 10 8 0

2. krog; 14/11/2009
Kotarji 7:0 (3:0) Oplast U-15 / Robi 3, Erik 2, Jure 2
ŠRD Ložice 3:1 Medigo
Pleterje 0:0 Kamp Nadiža
Alegria prosti

RDEČA SKUPINA
Mesto: Ekipa: T Z R P DG PG GR TOČ
1 Agencija Metulj
2 2 0 0 24 0 +24 6
2 Oplast U-18 2 1 0 1 13 3 +10 3
3 Livek 1 1 0 0 4 3 +1 3
4 Kalabastr
1 1 0 0 2 1 +1 3
5 Odpisani 1 0 0 1 3 4 -1 0
6 Cezar 1 0 0 1 0 6 -6 0
7 ŠD Breginjski kot 2 0 0 2 1 30 -29 0

2. krog; 14/11/2009
ŠD Breginjski kot 1:12 (0:5) Oplast U-18 / Srečko
Cezar 0:6 Agencija Metulj
Kalabastr : Odpisani (tekma preložena)
Livek prosti

3 komentarji

 1. Super smo igrali!
  Upam, da bomo uspeli zmagati tudi proti Medigu!!

 2. Kar tako naprej! V soboto bo prva tekma k me ne bo zravn, tko da bom zihr živčn za pop…, k ne bom mogu “v živo” spremljat!
  Glejte da me kdo obvesti takoj po konc tekme!

 3. Bravo fantje… Kar tako naprej 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: