• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Rekreacija pod Krnom

V nedeljo, 5. julija, smo se udeležili turnirja v Drežnici. Nanj smo odšli močno oslabljeni, hkrati pa z veliko večino članov tokratnega moštva skupaj nismo igrali že vse od zadnjega nastopa na ZRL Kobarid. O kakšni uigranosti in kondicijski pripravljenosti tako le težko govorimo. 😉 Kljub vsemu pa je bila udeležba koristna in zanimiva. Nekateri izmed nas so bili s prikazanim zadovoljni, drugi spet ne. Vsekakor pa na tako močnem turnirju nismo mogli pričakovati kakšne vidnejše uvrstitve. Na koncu smo prizorišče zapuščali veseli, saj smo si večerne ure popestrili z ogledom izjemno kvalitetnih in napetih bojev. Na koncu je pokal za prvo mesto zasluženo pripadel ekipi Flamengo, drugega mesta se je veselila ekipa Eko les, tretje mesto pa so si s streljenjem penalov priigrali igralci Ture. Za najboljšega igralca na turnirju je bil izbran Benjamin Melink, za najboljšega vratarja pa Bojan Drole.

Sami smo svojo prvo tekmo igrali ob 15:30. Tako smo se morali takoj po kosilu že odpraviti proti Drežnici. Poleg malonogometnega turnirja je v tamkajšnji cerkvi potekal še drug, medijsko veliko odmevnejši dogodek. Zvestobo sta si namreč obljubila naš nekdanji premier Janez Janša in njegova izbranka. Pot od Kobarida do Drežnice je bila tako zaradi velikega števila vozil, ki so takrat zapuščala mesto dogodka, veliko bolj naporna kot sicer!
Po prihodu smo bili priča tekmi med ekipama, ki nam ju je namenil žreb, in takoj nam je bilo vsem jasno, da nam s tako spremenjeno in oslabljeno ekipo ne preostane kaj več kot upanje na čimbolj dostojno kosanje z nasprotniki! Naš prvi nasprotnik, ekipa Livka, je naš stari znanec s turnirjev, proti njim pa smo odigrali tudi premierno tekmo na ZRL Kobarid. Zavedali smo se njihove kakovosti, ki jih je letos na zimski ligi pripeljala celo v najvišjo ligo. Kljub temu pa se nam je pred tekmo zdelo, da imamo ravno proti tej ekipi se največ možnosti!

Kotarji: Marko, Robi, Darko, Peter, Srečko, Simon M., Balky

Predtekmovanje; skupina D, prva tekma (15:30):

Kotarji 0 : 3 (0:2) Livek

Za nas se je tekma začela slabo, saj nikakor nismo uspeli organizirati napada in se posledično večji del prvega polčasa branili in poskušali z nenevarnimi streli od daleč! Prejeli smo tudi prvi gol, kar je še dodatno vplivalo na potek tekme. V drugem polčasu smo igrali bolj sproščeno in organizirano, rezultat tega pa so bile številne priložnosti. Vseeno pa smo bili v zaključkih vselej premalo spretni. Nasprotniki so na tekmi zadeli trikrat. Igrali pa so precej bolje od nas in tako je
zmaga popolnoma zasluženo šla v njihove roke!

Naš drugi nasprotnik je bila ekipa Bovec centr, povečini sestavljena iz igralcev mladinskih selekcij tolminskih Puntarja in NK Tolmin, tako da ni potrebno razlagati, s kako kakovostnim tekmecem smo imeli opravka!

Predtekmovanje; skupina D, druga tekma (17:00):

Kotarji 0 : 3 (0:1) Bovec centr

Začelo se je obetavno in do zaključka polčasa, ko smo prejeli “poceni” gol, smo igrali na precej višjem nivoju kot na prvem srečanju! Ustvarili smo si nekaj lepih priložnosti, hkrati pa v obrambi igrali veliko bolj zbrano in tako nasprotnikom onemogočali uspešno zaključevanje napadov. Tudi v drugem polčasu se je tekma nadaljevala v podobnem stilu. Do konca smo prejeli še dva zadetka in tako ponovili rezultat s prve tekme, kljub
vsemu pa smo bili po tej tekmi precej bolj zadovoljni, saj smo nasprotniku uspeli nuditi precej trši odpor, kot smo pričakovali pred tekmo!

Pred zadnjim srečanjem se je poškodoval Darko, ki je na prvih dveh tekmah poveljeval naši obrambi. S favoritom skupine, domačo ekipo Tura, smo se tako pomerili še dodatno oslabljeni, poleg tega pa zgolj z eno menjavo.

Predtekmovanje; skupina D, tretja tekma (18:00):

Kotarji 1 : 4 (0:4) Tura

Strelec za Kotarje: Simon M.

Začelo se je slabo, saj smo hitro prejeli zadetek, poleg tega pa nam hitri in spretni igralci Ture niso pustili veliko prostora za igro. Po dobri polovici polčasa je začelo deževati, kar je še otežilo igralne pogoje. Padalo pa je tudi v naš gol! Do konca polčasa so namreč nasprotniki zadeli še trikrat! Drugi polčas smo imeli več prostora za igranje in tudi precej priložnosti za “častni gol”, saj so se nasprotniki zadovoljili z visoko razliko in čuvali moči za nadaljevanje tekmovanja! Po številnih zapravljenih priložnostih nam je le uspelo zadeti! Z bližine je sprožil Balky, toda zadel le vratarja, od katerega se je žoga odbila do Simona M., ki mu z bližine ni bilo težko zadeti! Na koncu je bil rezultat 4:1, s katerim smo tudi na zadnji tekmi ponovili poraz s 3 goli razlike! 🙂

Kmalu po koncu naše zadnje tekme so se začela četrtfinalna srečanja, večina članov naše ekipe pa je ostala v Drežnici vse do konca in si ogledala izjemno kakovostna srečanja ter ob hrani in pijači uživala v izjemnih potezah posameznikov in ekip. Turnir, ki si po kvaliteti ekip in po vrhunski organizaciji zasluži le pohvalne besede!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: