• Partnerji


  PODPIRAJO NAS:

  Kamp Lebanč

  KS BREGINJ

 • Povezave

 • Arhiv (po mesecih)

V Breginju zmaga Kotarjem!

V Breginju se je v soboto, 23.5., odvijal malonogometni turnir trojk. Nanj so se prijavile samo štiri ekipe, zato smo se organizatorji odločili, da bodo igrale vsaka z vsako enokrožno, na koncu pa naj bi se najboljši ekipi v skupini med seboj še enkrat pomerili za prvo mesto, tretje in četrtouvrščena ekipa pa naj bi se pomerili za tretje mesto. Na koncu so se na mestu prireditve pojavile le tri ekipe, zato je bilo potrebno sistem tekmovanja nekoliko prirediti. Odločili smo se, da bodo ekipe odigrale vsaka z vsako dvokrožno. Tekmovanje se je odvijalo v lepem vzdušju, brez nepotrebne nervoze, ter se tako tudi končalo. Pokal za najboljšo ekipo je zasluženo romal v roke ekipi Kotarji, saj ta ekipa ni oddala niti ene točke. Drugega mesta se je veselila ekipa SiSA, na zadnjem mestu pa je brez osvojene točke končala ekipa TNT Express. Na koncu smo podelili tudi pokal za najboljšega posameznika turnirja, katerega si je z odličnimi igrami zaslužil Anjan Rakar. Po odzivih igralcev in navijačev (najbolj vztrajni so ob šanku ostali še dolgo po koncu prireditve!) smo lahko zadovoljni tudi organizatorji.

Kotarji: Robert Gašperut, Aleš Gašperut, Jure Rakar, Erik Tonkli.

SiSA: Simon Čebokli, Srečko Gašperut, Andrej Lavrenčič, Anjan Rakar, Simon Marcola, Marko Marcola.

TNT Express: Gregor Lapajne, Sandi Kramar, Nejc Cencič, Matej Gorenšček.

Skupina A:

REZULTATI:

15:10 SiSA 3:6 (0:3) Kotarji
Strelci: Simon Č., Simon M., Andrej; Jure 2, avtogol 2, Robi, Erik
Na prvi tekmi med ekipama SiSA in Kotarji se slednji lahko za visoko zmago zahvalijo tudi dvema avtogoloma, ki si ju je SiSA zabila sama. Po visokem vodstvu, ki so si ga Kotarji priigrali že po prvem polčasu, je v nadaljevanju sledila prava kanonada zadetkov, saj sta obe ekipi zadeli po trikrat.

15:40 Kotarji 3:2 (0:0) TNT Express
Strelci: Jure, Erik, Robi; Nejc 2
V prvem polčasu sta obe ekipi veliko streljali na gol, a sta igralca na golovi črti vse poskuse odbila. Tako zadetkov dolgo časa nismo videli. V začetku drugega polčasa je Kotarjem nekoliko popustila koncentracija, kar je izkoristil Nejc in svojo ekipo z dvema zadetkoma pripeljal na prag zmage. Kotarji pa se kljub šoku niso dali, strnili so svoje vrste in s tremi zadetki izvedli pravi preobrat.

16:05 TNT Express 0:6 (0:2) SiSA
Strelci: Simon Č. 3, Anjan, Srečko, Simon M.
Pred tekmo je za favorita gotovo veljala ekipa TNT Express. A nepopustljivost in živahnost v igri ekipe SiSA je pokazala, kako nevaren in učinkovit nasprotnik so lahko. Po vodstvu z 0:2 se je pričakoval zelo napet drugi polčas. A SiSA je še naprej pridno polnila mrežo. S tremi zadetki je prednjačil Simon Č., gol in podaji pa je prispeval tudi odlični Anjan.

17:00 SiSA 5:1 (1:0) TNT Express
Strelci: Andrej 3, Srečko, Simon M.; Balky
Po visoki zmagi ekipe SiSA je po krajšem odmoru sledila še povratna tekma (že prej smo omenili dvokrožni sistem). Za vodstvo ekipe SiSA je po sicer izenačenem prvem polčasu poskrbel Andrej. Izjemno igro je v drugem polčasu kronal še z dvema zadetkoma, po enega pa sta dodala še Srečko in Simon M. TNT Express-u kljub številnim poskusom ni uspelo prebiti goste obrambe. Za častni zadetek je poskrbel Balky.

17:25 Kotarji 3:0 (b.b.) TNT Express
TNT Express je po treh porazih ostal brez možnosti za osvojitev drugega mesta ter se tako odločil, da zadnje tekme ne bo odigral. Kotarji so tako brez boja prišli do novega kompleta točk, za potrditev prvega mesta pa bi jim proti ekipi SiSA zadostovala že točka.

17:40 Kotarji 4:1 (2:0) SiSA
Strelci: Jure 3, Aleš; Anjan
SiSA je v tekmo krenila z željo po zmagi in osvojitvi prvega mesta (zmagali bi zaradi boljše gol razlike), a so Kotarji že v prvem polčasu naredili velik korak k naslovu najboljšega. Po dveh zadetkih v prvem polčasu so dva dodali še v drugem (trikrat je zadel Jure). Na koncu je zadel nepopustjlivi Anjan, a je njegov zadetek obveljal le kot “lepotni popravek” visokemu porazu.

Anjan Rakar je bil na koncu izbran za najboljšega igralca na turnirju. S šestimi zadetki je svojo učinkovitost dokazal Jure Rakar, njegova ekipa Kotarji (Rakar J., Gašperut R., Gašperut A., Tonkli E.) pa se je veselila osvojitve turnirja.

KONČNI VRSTNI RED:

1. Kotarji 12 točk (+10)
2. SiSA 6 točk (+4)
3. TNT Express 0 točk (-14)

Kotarji so bili na turnirju trojk v Breginju najboljši

Kotarji so bili na turnirju trojk v Breginju najboljši

Ekipa SiSA se je uvrstila na drugo mesto

Ekipa SiSA se je uvrstila na drugo mesto

Pokal za tretje mesto (TNT Express) sta prevzela Sandi in Balky

Pokal za tretje mesto (TNT Express) sta prevzela Sandi in Balky

STRELCI:

6 Jure Rakar (Kotarji)
4 Simon Čebokli (SiSA)
4 Andrej Lavrenčič (SiSA)
3 Simon Marcola (SiSA)
2 Nejc Cencič (TNT Express)
2 Robert Gašperut (Kotarji)
2 Srečko Gašperut (SiSA)
2 Anjan Rakar (SiSA)
2 Erik Tonkli (Kotarji)
1 Aleš Gašperut (Kotarji)
1 Gregor Lapajne (TNT Express)

Objavili bomo tudi fotogalerijo, gotovo najbolj obsežno do sedaj! 😉 Zanjo se boste lahko zahvalili Rakar Gregorju!

7 komentarjev

 1. Baje d SiSA ni mela igrawcu za na veliko igrišče haha 🙂 🙂

 2. Hvala Gregor haha 😀

 3. Ja SiSa je nastopila kar s šestimi igralci! 🙂 Od teh jih je kar 5 tudi zadelo! 😀
  Še dobro, da Keaca na zadnji tekmi ni blo… 😉

 4. Slike bodo najbrž v četrtek zvečer, k sm jih doma pozabu, Robi je tud pozabu objavt oz. ni imel časa… pa tud je treba najprej selekcijo nardit, k jih je res ful…

 5. Maš prow Robi sreča d me ni blo haha 😀

 6. 😀 Ja in Curci ma tud srečo, k drgač mislm, da se ve oz. sploh ni vprašanj kdo bi bil naj igralec! 🙂

 7. fajn napisano poročilo, komej čakam še slike…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: