• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Tudi Medigo previsoka ovira!

Tudi pretekli vikend smo nadaljevali niz tekem z, kar se izkupička točk tiče, enakim končnim izidom! 🙂 Po pričakovanjih je liga “Zlata sredina” za nas precejšen zalogaj. Ekipe tega ranga imajo za razliko od večine nas v svojih vrstah vsaj kakšnega igralca, ki ne igra samo na ZRL, ampak, kot smo prav v napovedniku za to tekmo omenili, ima za sabo določeno igralsko kilometrino. Tokrat je do izraza prišel predvsem vratar, dejstvo pa je, da so bili vsi goli posledica velikih napak v obrambi! Prav pri zadetkih pa se najlepše pokažejo razlike iz zgornje primerjave.

ZRL Kobarid, 4. krog nadaljevanja;

ŠD Breginjski kot 1 : 3 (1 : 2) Medigo /Mitja

ŠD Breginjski kot: Mitja, Balky, Srečko, Sandi, Simon M., Simon Č., Jure, Peter, Darko, Andrej, Valter

Video posnetki:
1. polčas
0:1 Medigo (Koren Dejan) (2,1 MB)
0:2 Medigo (Miklavčič Mitja) (1,7 MB)
1:2 Lazar Mitja (zaradi tehničnih težav med snemanjem posnetka žal nimamo)

2. polčas
1:3 Medigo (Ivančič Rok) (1,8 MB)

Najlepše priložnosti na tekmi – tukaj! (34,9 MB)

V začetnih minutah si nobena ekipa ni priigrala kakšne izrazite priložnosti. Z naše strani je še najbližje z desne strani streljal Jure, lepo priložnost pa sta zapravila tudi Srečko in Sandi. Kasneje se je v lepem položaju znašel tudi Andrej, a žoge v kazenskem prostoru ni uspel zaustaviti in ustreliti proti golu. Medigo je večkrat poskusil od daleč, a vedno je bil Valter dobro postavljen. Zelo izenačeno tekmo in umirjen tempo je prekinil nepričakovan zadetek nasprotnikov. Po hitrem izvajanju avta je igralec Mediga prodrl po desni strani, prehitel našega igralca in streljal na gol. Naš vratar je bil tokrat brez moči. Podobno je bilo le nekaj minut kasneje. Po še enem ubranjenem strelu (ponovno je z desne strani streljal Jure) je namreč vratar Mediga hitro zaposlil igralca, ki se je za strel odločil že na polovici igrišča. Močan strel je zadel enega od naših igralcev, žoga se je odbila do napadalca Mediga, ki je neoviran streljal in zadel za vodstvo 2:0. Takoj po zadetku smo na sredini igrišča žogo praktično podarili nasprotniku, ki je po levi strani sam stekel proti golu. Na našo srečo je zadel le zunanji del mreže. Po tem pa je sledil prekrasen gol Mitje, ki je z naše polovice z lobom presenetil nasprotnega vratarja in zmanjšal izid. Gotovo najlepši gol, ki smo ga dosegli na letošnji ZRL Kobarid, a na žalost ga zaradi omenjenih tehničnih težav med snemanjem ne bo mogoče nikoli več videti. Tako je Mitja prišel tudi do svojega prvega zadetka na ligi in nam ponovno odprl možnost za preobrat na tekmi.

To možnost smo imeli v nadaljevanju tekme, ko smo tudi prvi ogrozili nasprotnikova vrata. Do lepe priložnosti je prišel Darko, a ponovno je bil vratar Mediga odlično postavljen. Podobno je bilo tudi kasneje pred našimi vrati, ko se je izkazal Valter. Darko pa je bil ponovno v obetavnem prodoru le kakšno minuto po tem, a so ga nasprotniki zrušili tik pred kazenskim prostorom. S prostega strela nismo resneje ogrozili vratarja, je pa zato njegove roke po hitrem protinapadu minuto zatem ogrel Sandi. Medigo si je zmago dokončno priboril nekaj minut pred koncem. Podajo z desne strani je v gol poslal Rok Ivančič in tako postavil končni izid 3:1.

Trenutna lestvica in rezultati ostalih tekem:

Lestvica:

Skupina “ZLATA SREDINA”
Mesto: Ekipa: T Z R P DG PG GR TOČ
1 Ložice 3 2 1 0 13 7 +6 7
2 Ponikve 3 1 2 0 9 7 +2 5
3 Barbarossa 3 1 2 0 9 8 +1 5
4 Medigo 4 1 2 1 9 8 +1 5
5 Oplast mladi 2 1 1 0 6 5 +1 4
6 Oplast kadeti 3 1 0 2 11 11 0 3
7 ŠD Breginjski kot 3 0 0 3 4 14 -10 0

4. krog (nadaljevanja); 1/2/2009:
ŠD Breginjski kot 1:3 (1:2) Medigo /Mitja
Barbarossa : Ponikve
Oplast mladi 3:2 Ložice
Oplast kadeti prosti

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: