• Partnerji


    PODPIRAJO NAS:

    Kamp Lebanč

    KS BREGINJ

  • Povezave

  • Arhiv (po mesecih)

Potili se bomo na ZRL v Kobaridu!

To lahko danes, ko smo prejeli obvestilo o prijavljenih udeležencih, tudi uradno potrdimo. Po dolgem času se ekipa iz našega konca ponovno vrača na parketno igrišče športne dvorane v Kobaridu! Kot smo se po krajšem razgovoru odločili, bomo sodelovali pod uradnim imenom ŠD Breginjski kot, čeprav smo bili na poletnih turnirjih razpoznavni pod imenom Kotarji. Ekipa je v primerjavi z omenjeno, turnirsko, malce drugače izbrana! Na žalost sta iz ekipe zaradi igranja v svojih selekcijah pod okriljem KMN Oplast odpadla dva izmed standardnih članov in nosilcev ekipe Kotarji na poletnih turnirjih, Robi in Aleš. Želimo jima čimveč sreče v njunih ekipah, vsekakor pa ju bomo v naši ekipi zelo pogrešali.

Povabilo v tokratno ekipo je prejel prav vsak, za katerega smo ocenili, da bi bil pripravljen sodelovati in da bi mu športno udejstvovanje pomenilo užitek. S tem prvim “projektom” smo želeli začeti uresničevati cilje našega društva, ki so že od začetka enaki! V Kotarjih prebuditi željo po rekreaciji, druženju, sprostitvi in sodelovanju! Veseli bomo, če bo tudi udeležba tekom celotne zimske lige takšna, kakršen je bil odziv ob zbiranju prijav! Če se bomo zavedali dejstva, da sodelujemo v ligi, ki nosi ime rekreacijska in ne bodo apetiti prehiteli nogometno znanje, se bomo zagotovo imeli lepo!

Od organizatorjev smo prejeli tudi podrobnejši opis poteka lige, katerega bomo zdaj na kratko povzeli. Seveda pa obljubljamo, da bodo vse informacije v zvezi z zimsko rekreacijsko ligo na naši spletni strani tudi objavljene.

Za letošnjo rekreacijsko ligo se je prijavilo 22 ekip – 20 ekip, ki so sodelovale tudi lani (Alegria, Barbarossa, Cezar, Glejštarji, Kalabastr, Kamno, Kamp Nadiža, Idrsko, Livek, Ložice, Medigo, Odpisani, Oplast mladi, Oplast kadeti, Oplast U-15, Pleterje, Ponikve, Ročinj, Sola Lom, Tatanka) in dva novinca, med katerimi najdete tudi naše ime (M bar & Agencija Metulj, ŠD Breginjski kot).

Organizatorji so se odločili za enak tekmovalni sistem kot lani, kar pomeni, da bodo za prvi del lige z žrebom (ob upoštevanju lanskih uvrstitev in z dodatkom obeh novincev na koncu žreba) določene tri skupine – zelena, modra in rdeča, ena z osmimi ekipami in dve s po sedmimi ekipami, ki bodo v tem delu odigrale enokrožno vsaka z vsako.

V drugem delu pa bo 8 najboljših ekip tvorilo SKUPINO ZA PRVAKA, 7 »srednjeuvrščenih« skupino ZLATA SREDINA in 7 najmanj uspešnih iz prvega dela, skupino ZA SVOJO DUŠO. Tudi v drugem delu bodo ekipe znotraj svojih skupin odigrale vsaka z vsako enokrožno.

Predvideni termini igranja so:

1. krog: 9. 11. 2008

2. krog: 23.11. 2008

3. krog: 30.11. 2008

4. krog: 7. 12. 2008

5. krog: 13. 12. 2008

6. krog: 27. 12. 2008

7. krog: 28. 12. 2008

8. krog: 10/11. 01. 2009

9. krog: 24/25. 01. 2009

10. krog: 7/8. 02. 2009

11. krog: 28. 02./1.3. 2009

12. krog: 7/8. 03. 2009

Termini so okvirni, lahko se bodo spreminjali in prilagajali glede na zasedenost športne dvorane s tekmami KMN Oplast oziroma drugih dejavnosti.

One Response

  1. V zimski ligi vam želim veliko uspehov, pa glejte predvsem na to, da se ne boste preveč kregali med sabo, da boste dali vsako tekmo vse od sebe in da boste na tekme hodili z veseljem… Naj vas ne bo strah igrat, kr itak znate, vsak izid pa je dober. Tut iz poraza se da ogromno naučit, po moje še največ! Verjamem, da se boste do drugega dela zimske lige že ful dobro uigral in res delovali kot prava ekipa. Kr samo to prinaša uspehe! Bi blo lepo, če bi se srečali v skupini.. 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: